Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Bunları Biliyor Musunuz ?

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dersiniz‏, dişi, midir, periler

Periler dişi midir ne dersiniz?‏

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Periler dişi midir ne dersiniz?‏

60'li yaslarindaki evli bir cift evliliklerinin 35inci yilinisakin, romantik bir restoranda kutlamaktadirlar
Aniden önlerinde zarif ve güzel bir peri belirir ve şunu söyler:
- Bu kadar uzun bir süre örnek bir çift olmanız ve hepbirbirinize sadık kalmanız nedeniyle birer dileğinizi yerinegetireceğim
'-Ah, ben sevgili kocamla tüm dünyayı görebileceğimiz uzun bir seyahat yapabilmek istiyorum' demiş, kadın, sevgi dolu gözlerle kocasına bakarak

Peri sihirli değneğini sallamış ve gerekli tüm uçuş,gemi, otel, yemek ve eğlenceleri içeren voucher'lar kadının eline gelivermiş
Sıra kendisine gelince adam biraz düşünmüş ve:
- Evet, demiş, tüm bunlar harika ve cok romantikAma böyle bir fırsat insanın ömrü boyunca sadece birkez eline gecer ve artık ömrümüzün sonuna yaklaştıkKusura bakma hayatım,ama benim dilegim
benden 30 yaş daha genç bir karım olması
Kadın ve peri oldukça büyük bir hayal kırıklığı içine düşseler de, dileğin yerine getirilmesi gereklidir Bunun üzerine peri değneğiyle bir daire çizer ve Adam 92 yaşına gelir !!
Bu hikayenin ana fikri:

Erkekler akıllı olabilirler fakat,

Unutulmamalıdır ki periler dişidir !!! :)))

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com