![]() |
Son İsimsiz -Faili Meçhul- Linç |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Son İsimsiz -Faili Meçhul- LinçSON İSİMSİZ FAİLİ MEÇHUL LİNÇ Sen hiç ağladın mı Gözpınarların kuruyuncaya kadar Sen hiç öldün mü En sevdiklerinin elinde Onların gözetiminde Senin hiç bir kızın oldu mu Seninle amanla sensiz Çaresizce baktınmı arkasından geri dönmeyeceğini bile Söylesene on sekiz ay boyunca Hergün kendini aradın mı kadehlerde Karartın mı ruhunu bile bile Hatta bunun için yemin ettin mi Cehennemle sözleştin mi Kendini bile bile yaktın mı sonsuzlukta Sen hiç bindiğin arabanın limitlerini denedin mi On sekiz ayda dört tane ölümcül kaza geçirip Azraill le dalga geçtin mi Yaşarken ölmeyi öğrenmek zorunda kaldın mı Sen hiç intihar mektubunu yazıp ondan muska yaptın mı Kaybolmak istedin mi hiç Yok olmayı düşledin mi Namluyu kendine çevirip saatlerce bekledin mi Sen hiç dört seneni sildin mi hayatından Sen hiç oyuna geldin mi Söyle ne olur söyle En sevdiklerin sana oyun etti mi Seni canlı canlı sırtlanlara yedirdi mi Ölmüyorum lan,ruhumu öldürmüyorum Yaşıyorum size inat Yaşıyorum ve biliyorim ki Bir gün intikam saati gelecek Ve o gün keserde sapta dönecek O zaman rüzgar çok sert esecek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|