![]() |
Ünlülerin Son Sözleri Nelerdir? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlülerin Son Sözleri Nelerdir?Ünlülerin Son Sözleri Nelerdir? ![]() Van Gogh: “Sefalet asla bitmeyecek” Kafka: “Ortada yazar olduğuma dair hiçbir kanıt kalmasın” Chopin: “Beni kesip, içimi açmalarını sağlayacağına yemin et ![]() Karl Marx: “Hadi oradan… Son sözler yeterince doğru söz söylememiş aptallar içindir” Fransız Dil Bilimci Dominique Bouhours: “Ölmek üzereyim veya ölüyorum ![]() Sir Winston Churchill: “Her şeyden öyle sıkıldım ki…” Franklin Roosevelt: “Korkunç bir baş ağrım var” Wilhelm Theodor: “Cenaze merasimimde papaz sözü fazla uzatmasın” George Bernard Shaw: “Bu da benim için yeni bir deneyim olacak” Anton Çehov: “Çok zamandır şampanya içmemiştim” İngiliz Kralı 2 ![]() Ünlü edebiyatçı Gogol: “Bir merdiven çabuk bir merdiven getirin” Goethe: “Biraz daha ışık” Namık Kemal: “Biraz dinleneyim” Peyami Safa: “İşte bu fena” Immanuel Kant: “İşte bu iyi” Oscar Wilde: “Ya duvar kağıdı gidiyor, ya da ben” Victor Hugo: “Siyah bir ışık görüyorum” Nostradamus: “Yarın burada olmayacağım” Galileo: “Beni assanız da kesseniz de dünya dönüyor” Brütüs: “Fazilet, sen bir laftan ibaretmişsin” 14 ![]() Konfüçyüs: “Beni anlayan hiç kimse yok ![]() Leonardo Da Vinci: “Haşmetli hükümdarımın kollarında ölmek benim için şereflerin en büyüğüdür ![]() Rus ruleti oynayan Rock Yıldızı Terry Kath: “Merak etme, dolu değil” Malcom X: “Durun! Durun! Telaşlanmayın, sakin olun kardeşlerim” |
![]() |
![]() |
|