![]() |
Erkekleri Evliliğe Götüren Gizli Cümleler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkekleri Evliliğe Götüren Gizli Cümleler![]() Erkekleri[B] Evliliğe Götüren Gizli Cümleler Erkek arkadaşınızı evliliğe götürmenize yardımcı tuzak cümlelerden bazıları ![]() ![]() ![]() Ben neyim senin için? Lütfen bana söyler misin senin için kimim ben? Senden bi çocuğum olsun istiyorum ![]() ![]() Annem seninle tanışmak istiyor ![]() EVLİLİK BANA GÖRE DEĞİL Seninle bir koltuğa uzanıp filmler seyretmek istiyorum ![]() Kesinlikle evlenmeyi düşünmüyorum ![]() ![]() Babam artık görüşmeyeceksin o çapulcuyla dedi ![]() Beni ne doktorlar ne mühendisler istedi bilsen ![]() ![]() EVLENMEKTEN KORKACAK NE VAR? Evlenmekten korkacak ne var ![]() Bizim ilişkimizde eksik bişey var ama nedir bulamıyorum? Bugün kravatını ben bağlamak istiyorum ![]() Nasıl? Yaptığım kuzu kapamayı beğendin mi? İstersen sana hergün yaparım ![]() EVLENMEK ŞART DEĞİL Evlenmek şart değil ![]() ![]() ![]() Beni tanıştırırken kız arkadaşım demenden bıktım ![]() ![]() Yok yok diş fırçam çantamda kalsın ![]() ![]() Eh madem istiyorsun bu eve de bir tane alırım ![]() ![]() Hayatııııım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soyadın çok güzelmiş? Dikkat ettin mi benim ismimle de çok kafiyeli oluyor ![]() Değişen ne olabilir ki ![]() ![]() Bak ne diyeceğim ![]() ![]() Hayatla ilgili planların nedir? ------------------------------- |
![]() |
![]() |
|