![]() |
Kadın Başka Düşünür Erkek BAşka |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadın Başka Düşünür Erkek BAşkaK: Yaninmda kendini iyi hissediyor olmali ![]() ![]() E: Nerden geldim buraya yahu ![]() ![]() ![]() K: Onu iki dakika görmek bile bana mutluluk veriyor E: Simdi iki dakika için disari çik, giyin ![]() K: Onun için üzülüyorum ![]() E: Yorgunum demek en iyi çözüm ![]() K: Ona her baktigimda kalbim disari çikacakmis gibi oluyor ![]() E: Daha ne kadar baygin bakmaliyim ![]() ![]() K: Söz vermisti bugün benimle olacakti ![]() E: Ya bundan daha kurtulamadim, bi de git simdi öbür kizla ugras K: Onunla ay isiginda oturmak ne kadar romantik ![]() E: Burasi yeterince sote mi acaba? Gelen giden olur mu ki? K: Aslinda duygularini belli etmiyor ama benden çok hoslaniyor ![]() E: Bana baglanirsa vay halime ![]() ![]() K: Onu simartmak çok hosuma gidiyor E: Haydaa ![]() ![]() K: Neden birdenbire benden uzaklasti ![]() ![]() E: Artik anlamistir umarim beni bir daha aramaz ![]() K: Aslinda onun farkli oldugunu zannetmistim ![]() ![]() E: Yaa bi hata yaptik galiba, ondan çok hoslanmisim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|