![]() |
Bu Aşk Anlatılmaz Yaşanır |
![]() |
![]() |
#1 |
eda&haci
|
![]() Bu Aşk Anlatılmaz YaşanırŞu anda cok uzaktasın, beni düşünüyor musun, bilmiyorum? Ama ben hep seni düşündüm bugün, hiç aklımdan çıkmadın, attığım her adımda, yaktığım her sigaramdaydın ![]() ![]() ![]() ![]() Seni öyle cok özlüyorum ki, zaten cok uzaklardaydın, bugün klevyeme dokunan parmaklarım bile sana kavuşamadı ![]() ![]() ![]() ![]() Seni şimdiden öyle çok özledim ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni öyle çok seviyorum ki, istersen sor bugün benimle olan yüreğime akan gözyaşlarıma sor istersen, yüreğime sor, giderken yanına aldığın yüreğime sor, anlatsın seni ne çok sevdiğimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burası cok guzel Sankı BU sıır Benı Anlatıyor ![]() ![]() Yaktıgım her sıgara aklıma gelen o ela gozlerıın ![]() ![]() ![]() Her An hER DAKIKA aKLIMDA DA Oldugunu ![]() ![]() Senı Nasıl sevdıgımı bır bıle bılsen Bn Icın Azraıle Meydan Okudum Bn senın ICIN Allahıma Isyan Ettım BEa Ela Gozlum Sunu HIc Bıur Zaman UNutma hıc bır zmn aklımdan cıkmıyacaksn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BU ask Anlatılmaz Yasanırr |
![]() |
![]() |
|