![]() |
Aldatıldığınızı Nasıl Anlarsınız ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aldatıldığınızı Nasıl Anlarsınız ?Mehmet Öz aldatılanı saptamının göstergelerini yazdı Partnerinizin aşk hayatı hakkındaki gerçekleri meydana çıkarmaya hazırsanız, Mehmet Öz'e kulak verin ![]() ![]() ![]() Atwood ve Schwartz tarafından 2002’de yürütülmüş bir çalışma, evli kadınların yüzde 45- 55’inin ve evli erkeklerin yüzde 50-60’ının evlilik dışı ilişkiye girdiklerini gösterdi ![]() ![]() ![]() Eski Federal Kanun Yürütme Yetkilisi Janine Driver bir kitap yazdı ve ayrıntılı olarak böyle bir durumda nasıl iz sürülür ele aldı! En önemli nokta zihin okumaktan vazgeçip, dedektifler gibi düşünüp hareket etmeniz gerektiği ![]() ![]() ![]() Buna hazır mısınız? Hazırsanız derin derin üç nefes alın ve Driver’ın aldatılma göstergelerini okumaya başlayın ![]() ALDATMANIN BAZI SÖZLÜ GÖSTERGELERİ Yalancılar; “Ama”larınızın takibindeyiz: “Bunu uydurduğumu düşüneceğini biliyorum, AMA ![]() ![]() ![]() ![]() “Yalan söylediğimi düşündüğünü biliyorum, AMA ![]() ![]() ![]() “Mantıklı gelmeyeceğini biliyorum, AMA ![]() ![]() ![]() Karakter tanıklığı: “Sadece arkadaşlarıma sor, seni asla aldatmadığımı söyleyecekler ![]() Yaygın aldatma cümleleri: “Bunun başıma geleceğini biliyordum!” “Ne yani seni aldatıp aldatmadığımı mı soruyorsun?” “Benim nasıl bir insan olduğumu sanıyorsun sen?” “Seni aldatmak için aptal olmak gerekir!” “Seni neden aldatayım ki?” Hayıra karşı asla: Yalan söyleyenler genelde onlarla yüzleştiğiniz zaman ‘hayır’ kelimesi yerine ‘asla’yı kullanırlar ![]() ![]() Zamirler: Eğer partneriniz sizi aldatıyor ve onunla yüzleşiyorsanız, ‘biz’, ‘bizi’ gibi zamirleri kullanabilir ve eğer kullanırsa bunu bir uyarı olarak algılayın çünkü bu zamirler her zaman bir ilişki olduğunu gösterir ![]() ![]() ALDATMANIN BAZI SÖZSÜZ GÖSTERGELERİ: El hareketlerinde artış Bir manipülatör, yani erkeğinizin her defasında vücudunun herhangi bir kısmına başka bir uzvuyla dokunması, örneğin boynunu, boğazını veya bacağını ovuşturması, burnuna dokunması, dilini dişlerinin önünde gezdirmesi gibi ![]() ![]() ![]() Göbek zekası Yalan söyleyenler, tansiyonu artırdığınız anda göbek deliklerini kapıya doğru yönlendirebilirler ![]() ![]() Kımıldamaya ihtiyaçları var Yalan söyleyenler çoğunlukla yalan söyleme sırasında veya sonrasında stres ve tedirginlikten kurtulmak için vücutlarını hareket ettirirler ![]() alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
|