Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aldatıldığınızı, anlarsınız

Aldatıldığınızı Nasıl Anlarsınız ?

Eski 06-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aldatıldığınızı Nasıl Anlarsınız ?

Mehmet Öz aldatılanı saptamının göstergelerini yazdı

Partnerinizin aşk hayatı hakkındaki gerçekleri meydana çıkarmaya hazırsanız, Mehmet Öz'e kulak verin

Atwood ve Schwartz tarafından 2002’de yürütülmüş bir çalışma, evli kadınların yüzde 45- 55’inin ve evli erkeklerin yüzde 50-60’ının evlilik dışı ilişkiye girdiklerini gösterdi Buna göre aramızdan pek çoğu aldatılıyor veya aldatılmaya aday! Peki sizin gözünüzün önündeki kanıtlarla yüzleşecek kadar kendinize güveniniz var mı? Partnerinizin aşk hayatı hakkındaki gerçekleri meydana çıkarmaya hazırsanız, okumaya devam edin Ancak, eğer karanlıkta kalmak istiyorsanız durun, çünkü onun aldatma alışkanlığı hayatınızın önemli bir problemi haline gelir
Eski Federal Kanun Yürütme Yetkilisi Janine Driver bir kitap yazdı ve ayrıntılı olarak böyle bir durumda nasıl iz sürülür ele aldı! En önemli nokta zihin okumaktan vazgeçip, dedektifler gibi düşünüp hareket etmeniz gerektiği Janine Driver’ın tavsiyesi aldatılma emareleri tespit ettiğinizde fazla tepki vermemeniz Önce dayanağını anlayın ve dayanaktan saptığı anda (en az 3 kere) “Bir hataya düşüp başka bir kadınla yakınlaşmanın bir nedeni var mı?” veya “Geçen hafta seninle ilişkisi olduğunu ve elinde bana göstermek istediği kanıtlar olduğunu anlatan bir kadının aradığını söyleseydim bana ne derdin?” veya “Geçen gece kimle olduğunu sorduğumda yüzünde beliren yapmacık tebbüsümün bir nedeni var mı?” ya da “Şu anda gergin olmanın bir sebebi var mı?” gibi sağlam bir soru sorun
Buna hazır mısınız? Hazırsanız derin derin üç nefes alın ve Driver’ın aldatılma göstergelerini okumaya başlayın

ALDATMANIN BAZI SÖZLÜ GÖSTERGELERİ
Yalancılar; “Ama”larınızın takibindeyiz:
“Bunu uydurduğumu düşüneceğini biliyorum, AMA
“Yalan söylediğimi düşündüğünü biliyorum, AMA
“Mantıklı gelmeyeceğini biliyorum, AMA
Karakter tanıklığı: “Sadece arkadaşlarıma sor, seni asla aldatmadığımı söyleyecekler

Yaygın aldatma cümleleri:
“Bunun başıma geleceğini biliyordum!”
“Ne yani seni aldatıp aldatmadığımı mı soruyorsun?”
“Benim nasıl bir insan olduğumu sanıyorsun sen?”
“Seni aldatmak için aptal olmak gerekir!”
“Seni neden aldatayım ki?”

Hayıra karşı asla:
Yalan söyleyenler genelde onlarla yüzleştiğiniz zaman ‘hayır’ kelimesi yerine ‘asla’yı kullanırlar Bu ‘asla’nın anlamı, bizi doğruyu söylediklerine inandırmaya çalıştıklarıdır

Zamirler:
Eğer partneriniz sizi aldatıyor ve onunla yüzleşiyorsanız, ‘biz’, ‘bizi’ gibi zamirleri kullanabilir ve eğer kullanırsa bunu bir uyarı olarak algılayın çünkü bu zamirler her zaman bir ilişki olduğunu gösterir Örneğin: “Ara sıra birlikte yemeğe çıkıyoruz, sadece bu kadar, aramızda duygusal bir şey yok” SUÇÜSTÜ!

ALDATMANIN BAZI SÖZSÜZ GÖSTERGELERİ:
El hareketlerinde artış
Bir manipülatör, yani erkeğinizin her defasında vücudunun herhangi bir kısmına başka bir uzvuyla dokunması, örneğin boynunu, boğazını veya bacağını ovuşturması, burnuna dokunması, dilini dişlerinin önünde gezdirmesi gibi

Göbek zekası
Yalan söyleyenler, tansiyonu artırdığınız anda göbek deliklerini kapıya doğru yönlendirebilirler Bu hareket onların oradan çıkıp gitmek istediklerinin işaretidir

Kımıldamaya ihtiyaçları var
Yalan söyleyenler çoğunlukla yalan söyleme sırasında veya sonrasında stres ve tedirginlikten kurtulmak için vücutlarını hareket ettirirler

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com