![]() |
Birbirimizi Sevmenin Gururu |
![]() |
![]() |
#1 |
eda&haci
|
![]() Birbirimizi Sevmenin GururuSeneler geçsin, sen beni bil, ben seni bileyim istiyorum ![]() Benim olduğun kadar dostlarının, dostlarının olduğu kadar benim ol istiyorum ![]() Nice sıkıntı ve zorluk yaşayıp, anlatalım ![]() Yaşayalım ki, öğrenelim hayatı ve destek çıkmayı ![]() Birbirimizin omuzlarında ağlamalıyız ![]() Sen hep dertlenip, içip, eve gelmelisin ![]() Paylaşmalı ve beraber sıkılmalıyız ![]() Öyleki, yalnız sıkılmak, sıkmalı bizi ![]() Yaşayalım ki, paramız olunca sevinelim ![]() Güzel günlerimizi, evimizde, bir şişe şarap ve pijamalarımızla kutlamalıyız ![]() Ya da bazen dostlarla, ucuz biralar içerek ![]() Böylece yaşamalıyız işte ![]() Sonra çocuğumuz olmalı ![]() Düşünsene, senin ve benim olan bir canlı ![]() Geceleri ağladıkça sırayla susturmalıyız ![]() Sen arada mızıkçılık yapmalısın ![]() ![]() Yorgun olduğun için yemek yapmamalısın ![]() ![]() Hava soğukken birbirimize sıkıca sarılıp, yatmalıyız ![]() Zaman su gibi akıp giderken, her şeyiyle yaşanmış bir hayatımız olmalı ![]() Her şeye rağmen hiç bıkmamalıyız birbirimizden ![]() Mutlu da olsa, kötü de olsa, yaşadığımız günler bizim günlerimiz olmalı ![]() Saçlara düşünce aklar, ya da gidince aklar, Çocukları güvence altına alıp, gitmeli bu şehirden ![]() Kavgasız, her sabah cinayetle uyanılmayan, sessiz bir yere gitmeliyiz ![]() Geceleri balkonda denizi seyredip, sandalyelerimizde sallanmalıyız ![]() Eve gelip, benden kahve istemelisin ![]() Çocuklar gelmeli ziyaretimize, Geçmişteki hareketli günlerimizi anımsamalıyız ![]() Ben 'Bey' demeliyim sana, sen de 'Hanım' Öyle sevmelisin ki beni, bu yazdıklarım korkutmamalı seni ![]() Tebessümler açtırmalı yüzünde ![]() Birgün bu hayatı bırakıp giderken, Sadece mutluluk olmalı yüzümüzde, BİRBİRİMİZİ SEVMENİN GURURU OLMALI HER ŞEYDE |
![]() |
![]() |
|