![]() |
Babalar Ve Kızları!(Çok Duygusal) |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
Babalar Ve Kızları!(Çok Duygusal)BABALAR VE KIZLARI DOĞDUĞUN GÜN BABA: Ne kadar da güzel ![]() ![]() MİNİK PRENSESİ: Bu gözlerini benden hiç ayırmayan adam babam olsa gerek ![]() 5 YAŞINDA BABA: Prensesim benim, güzel minik prensesim ![]() Söyle bakalım baban sana ne alsın? MİNİK PRENSESİ: En çok babamı seviyorum ![]() ![]() 10 YAŞINDA BABA: Gittikçe yaramaz oluyor, kime cekti bu kız? Onunla zaman geçirmeye bayılıyorum ![]() MİNİK PRENSESİ: Ben babama aşığım ![]() ![]() ![]() 15 YAŞINDA BABA: Ne kadar da çabuk büyüdü ![]() ![]() ![]() MİNİK PRENSESİ: Babam yüzünden arkadaşlarımla istediğim kadar vakit geçiremiyorum ![]() ![]() 20 YAŞINDA BABA: Artık sözümü dinlemiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Galiba Minik prensesim elden gidiyor ![]() MİNİK PRENSESİ: Her dediğime alınıyor, beni bir türlü anlamıyor ![]() Evden ayrılıp, kendi hayatımı kurmalıyım ![]() Çocuk muamelesi görmekten bıktım artık! 25 YAŞINDA BABA: Bir gün bunun olacağını biliyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MİNİK PRENSESİ: Böyle bir günde bile o mutsuz ifadeyi takınmasının ne lüzumu var ki? Biliyorum, onu bir türlü içine sindiremedi ![]() ![]() ![]() 30 YAŞINDA BABA: Çok az görüşüyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MİNİK PRENSESİ: Babamları da çok ihmal ediyorum galiba ![]() ![]() ![]() 40 YAŞINDA BABA: Minik prensesim benim entellektüel düzeyimi yeterli bulmuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MİNİK PRENSESİ: Babam giderek daha da çocuk gibi davranıyor ![]() ![]() ![]() ![]() 45 YAŞINDA BABA: Minik prensesimin mutlu bir yuvası olması ne güzel ![]() ![]() ![]() ![]() MİNİK PRENSESİ: Babam icin çok endişeleniyorum ![]() değilim ![]() ![]() 50 YAŞINDA BABA: Hiç bir zaman seni ne kadar çok sevdiğimi unutma Minik prensesim! Ne kadar uzağada gitsem hep seni gözlüyor ve koruyor olacağım ![]() ![]() MİNİK PRENSESİ: Beni sensiz bırakamazsın baba ![]() Ben kimin omuzlarında ağlayacağım, kim tüm kalbiyle koşacak yardımıma? Ne olur gittiğin yerde çok mutlu ol ![]() Ve hep yanımda olduğunu hissettir ![]() Sensiz ne yapacağımı bilmiyorum ben baba ? 55 YAŞINDA KRALI ARTIK UZAKLARDA OLAN MİNİK PRENSES: Sen gideli, seni daha iyi anlıyorum babacığım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM BABACIĞIM, SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM ![]() ![]() ![]() SEVDİKLERİNİZE SEVGİNİZİ GÖSTERMEYİ ASLA YARINA ERTELEMEMENİZ DİLEKLERİMLE __ ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Çok harika bir paylaşım olmuş suskun, emeğine sağlık, güzeldi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
angelesdream
|
![]() çok güzel ![]() ![]() ![]() ![]() sağol suskuncum |
![]() |
![]() |
|