![]() |
Ah Kalbim |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Ah KalbimAh kalbim ![]() ![]() ![]() Ne senden gidiyorum, Ne de sana yürüyorum ah kalbim… Sensiz çıktığım yollar; Sana çıkmıyor ah kalbim… Baktığım pencerelerden süzülüyorum, Nafile telaşla ömrümü heder ediyorum ah kalbim… Aynalar bile kar etmiyor yalancı gülüşlerime, İçimde ne olup bitiyor hepsini Sadece O biliyor ![]() Sana sönmez ümitler gerek ah kalbim… Pörsümez sevinçler, diri hayaller… Bir sevgili koyabilsem içine senin Ama o ki; O’nunda en çok sevdiği olsun Herhangi bir kalp değilsin, Biliyorum ,elbet buraya ait değilsin… Çok korkuyorum hemde çok ya birgün; Sende sıradan bir kalp olursun diye ah kalbim… Hala çocuksun, hala küçüksün ah kalbim ![]() ![]() ![]() Atlıkarıncaya sevdalısın ama binince de inmeye razısın Ne üzerindesin, ne seyrindesin hep gözyaşlarıyla dolusun Çocuklar gibisin ah kalbim… Senin titreşmediğin yerde hükmü yok kelimelerin Neye yarar kifayetler sensiz ;sözler, şiirler,kelimeler ![]() ![]() ![]() Sana düşmeyen sevdalara düşürme beni ah kalbim ![]() ![]() ![]() Üveykler gibi ol! sende ,kanatlan be kalbim ![]() ![]() ![]() Benim kalbimsin yine de söküp atamam! Ben sensiz asla yapamam ah kalbim…
|