![]() |
Koca Pişirme Rehberi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Koca Pişirme RehberiKoca pişirme rehberi ________________________________________ Gerçek odur ki, bazı kadınlar onları sıcak suda haşlayarak, bazıları ilgisizlikleriyle dondurarak, bazıları da basıp, ezip turşusunu kurarak ve yine kimileri de savurganca harcayarak bozulmalarına neden olurlar ![]() Özenilerek hazırlanan her kocanın iyi ve yumuşak olacağı söylenemez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beğeninin kişisel olduğunu düşünerek koca seçimini yalnızca kendiniz yapınız ![]() ![]() Kocayı pişirmek için en iyisi porselen bir kap ise de, elinizde toprak çanaktan başkası yoksa özenle kullanıldığında aynı işi görebilir ![]() Kocalar da karides ve ıstakoz gibi canlı pişirilirler ![]() ![]() ![]() Sevgi, sıcaklık ve neşeden oluşan sürekli bir ateş yakılır ![]() ![]() ![]() ![]() Özellikle sirke ve karabiber yerine tatlıcıların "öpücük" adı altında sattıkları şekerden biraz konulabilir ![]() ![]() Ancak bunlar diğer baharatlar gibi azar azar ve dikkatlice kullanılmalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Böyle pişirildiği zaman size çok uygun ve sindirilmesi kolay olacaktır ![]() ![]() AFİYET OLSUN! :6: :6::28: :22: :33: :20: :20: |
![]() |
![]() |
|