Yaşlara Göre İdeal erkek Tanımlamaları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşlara Göre İdeal erkek Tanımlamalarıİdeal erkek nasıl olmalı? İdeal erkeğim (Yaş 22) 1 Yakışıklı2 Sempatik3 Maddi durumu iyi4 Beni ilgiyle dinleyecek![]() 5 Espri anlayışı gelişmiş6 Gücü kuvveti yerinde7 İyi giyinen8 Her konuda zevk sahibi![]() 9 Şürpriz yapmayı seven10 Romantik ve hayal gücü gelişmişİdeal erkeğim ![]() ![]() gözden geçirilmiş liste (Yaş 32)1 İyi görünümlü - tercihen kafasında saçı olan2 Arabadan inerken kapıyı açan, yemeğe gittiğimizde sandalyemi tutan![]() 3 Pahalı bir restorana götürecek kadar parası olan4 Konuşmaktan çok dinleyen5 Fıkra anlattığımda katıla katıla gülen6 Alışverişte paketlerimin hepsini zahmetsiz taşıyacak kadar gücü kuvveti yerinde7 En az 1 kravata sahip8 Yaptığım yemekleri beğenen9 Doğumgünü ve yıldönümlerini unutmayan10 Haftada en az 1 kez romantik olabilenİdeal erkeğim ![]() ![]() tekrar gözden geçirilmiş liste (Yaş 42)1 Çok da çirkin değil - Tamam kel olabilir2 Ben binmeden arabayı hareket ettirmeyen![]() 3 İşinde disiplinli - Fırsat oldukça akşam yemeğine götüren![]() 4 Beni dinlerken başını sallayan![]() 5 Anlattığım fıkraların can alıcı yerlerini hatırlayan6 Evdeki eşyaların yerini değiştirmeme yardım edecek kadar gücü kuvveti yerinde7 Göbeğini kamufle edecek şekilde kıyafet şeçen8 Klozetin kapağını indirmeyi unutmayan9 Çoğu hafta sonu traş olanİdeal erkeğim ![]() ![]() tekrar gözden geçirilmiş liste (Yaş 52)1 Burun ve kulağının içindeki kıllar fazla uzun olmayan![]() 2 Topluluk içinde gaz çıkarmayan3 Para isteme alışkanlığı edinmemiş4 Ben birşey anlatırken uyuyakalmayan5 Haftasonları poposunu koltuktan kaldıracak kadar gücü kuvveti yerinde6 Ayağındaki 2 çorap aynı renk olan ve temiz giyinen7 TV karşısında akşam yemeğinden hoşlanan8 Adımı unutmayan9 Bazen traş olanİdeal erkeğim ![]() ![]() tekrar gözden geçirilmiş liste (Yaş 62)1 Küçük çocukları ürkütmeyen2 Banyonun nerede olduğunu hatırlayan3 Bakımı fazla masraflı olmayan4 Mümkün olduğu kadar gürültüsüz horlayan![]() 5 Neye güldügünü birden unutmayan6 Yardım almadan ayağa kalkabilecek kadar gücü kuvveti yerinde7 Giyinen8 Lapa yiyeceklerden hoşlanan9 Dişlerini nereye koyduğunu unutmayan10 En son ne zamandı, hatırlayanİdeal erkeğim ![]() ![]() son kez gözden geçirilmiş liste (Yaş 72)1 Nefes Alan !!!
|
|
|
|