Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kesti, türkan, önünü, şoray

türkan şoray kimin önünü kesti?

Eski 06-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

türkan şoray kimin önünü kesti?

Perihan Savaş, katıldığı Dobra Dobra programında, Türkan Şoray’ın kendisini engellediğini açıkladı

Türkan Hanım haricinde daha bir çok kişinin de yolun başında kendine engel olduğunu söylerken, “Hayatımda ilk altın kelebeğimi almaya gittiğimde yaşadıklarımdan dolayı çok üzüldüm” dedi

Kendisi için en önemli ödül olduğunu, bunun bir ilk olduğunu ısrarla vurgulayan Perihan Savaş, “biz yılın umut vaat eden sanatçıları olarak Kadir İnanır ile ben, ve Tarık Akan ile de Türkan Şoray’dı…

4’lü resim çekilecekti, ama Türkan Hanım bizim ile hiç resim çektirmedi Resimler hep üç’lü çekilmek zorunda kalındı Ben kendi başıma Perihan Savaş'tım ama o benim kendisini yerinden edeceğimi sanmış Rahatsız olmuş O zaman Rüçhan Atlı’ya telefon açılıp, Türkan Şoray ikna edilerekten, sadece 1 kare resim çekilebildi Erkeklerin arasında tek kadın olmak istiyormuş beni istememiş o yüzden”…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com