![]() |
kadınlar neden evet der? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() kadınlar neden evet der?kadınlar neden evet der Bir kadının neye göre baştan çıktığını erkekler tam anlayabilmiş değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zeki olduğu için Kadınların neye göre baştan çıktıklarını anlamak, verdikleri cevaplara bakınca daha da karmaşık bir hal alıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Atmosferin erotik oluşundan ![]() Sırf meraktan ![]() Canım seks istiyordu ![]() Bir filmdeki erotizminden etkilendim ![]() Cazibesi ve esprisi olduğu için ![]() Onu arzuladığım için ![]() Sesi çok seksi olduğu için ![]() Yakınlık ve şefkat özlemi çektiğim için ![]() Onu sevdiğimi göstermek için ![]() Çok zeki olduğu için ![]() Ortam öyle gerektirdi Bazısı "Seks sağlıga faydalıdır" diyerek baştan çıkıyor, bazısı da "Onu öylece eve yollayamazdım ya, canım" diye cevap verecek kadar rahat ve dürüst ![]() ![]() ![]() Sonrasında bana hep tatlı davrandığı için ![]() Baştan çıkarmanın zevkinden ![]() Benimki dünyanın en harika erkeği olduğu için ![]() ![]() Kendimi tümüyle teslim etmek istediğimden ![]() Seks sağlıklı olduğu için ![]() Ona aşık olduğum ve benimle ciddi olduğu için ![]() Aftershave'inin kokusu beni baştan çıkardığı için ![]() Onu öylece eve yollayamazdım ![]() Çünkü bu görevim Karşısındaki erkeğe acıdığı için birlikte olanlar mı istersiniz, kocasının çapkınlığını cezasız bırakmamak için başka erkekle beraber olanlar mı istersiniz ![]() ![]() Çok uğraştı ![]() Onu kendime daha fazla bağlayabilmek için ![]() Çok güzel olduğumu söylediği için ![]() Kendimi yalnız ve terkedilmiş hissettiğim için ![]() ![]() Peşinde koşulan, nüfuzlu biri olduğu için ![]() Yeniden bir erkeğe ihtiyaç duyduğum için ![]() ![]() Beni yemeğe davet ettiği için ![]() Aylardır seks yapmadığım için ![]() İstediğimi elde edebileceğimi kendime kanıtlamak istiyordum ![]() Görevim olduğu için ![]() Zencilerin söylendiği gibi iyi birer aşık olup olmadığını öğrenmek istediğim için ![]() Kendime olan güvenimi artırmak için ![]() Neden canımın istemediğini anlatmak daha zor olduğu için ![]() Ona acıdığım için ![]() Kocam beni aldattığı için intikam almak istedim ![]() Alışkanlık ama zevk vermedi ![]() Dır dır etmesin diye En ilginç cevaplar arasında kuşkusuz "Sürekli vır vır etmesin diye" hemen dikkati ekiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kıskanç kocam beni hep kendisini aldatmakla suçladığı için bu kez gerçekten yaptım ![]() Beni sekse zorladığı için ![]() Onun üzerinde güç ve söz sahibi olabilmek için ![]() Sarhoş olduğum için ![]() Kariyer yapmamda bana yardımcı olsun diye ![]() Arkadaşlarımı etkilemek için ![]() Sonsuz parası olduğu için ![]() Olaylar öyle geliştiği için ![]() Sürekli vırvır etmesin diye ![]() |
![]() |
![]() |
|