Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Kıssadan Hisse

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hakkari, kamyon, plakali

Hakkari Plakali Kamyon

Eski 06-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hakkari Plakali Kamyon

Acelesi oldugunu onu gorur gormez anlamistimSaganak halinde yagan yagmura aldiris etmiyor, ezilmis haline ragmen saga sola kosuyordu Yanina sokularak: -"Hayrola teyzecigim" dedim "Bir derdiniz mi var?" Sicak bir tebessumle;

-"Buralarin yabancisiyim evladim Hastane tarafina gidecek bir araba ariyorum" dedi

-"Biraz beklersen ayni dolmusa binebiliriz" dedim "oraya geldigimizde size haber veririm" Tesekkur ederek yanima yaklasti ve kucuk bir cocuk gibi semsiyenin

altina girdi Nurlu yuzu yagmur damlaciklariyla islanmis ve yanaklari pembe pembe

olmustu -"Torunlarimdan biri menenjit gecirdi" diye devam etti

"ziyaret saati bitmeden ugramak istemistim"

-"20 dakikaniz var" dedim "Hastane yakin ama bu havada araba pek bulunmuyor" Duraga herkesden once geldigimiz icin dolmusa rahatca binecegimizi saniyordum Ancak araba yanastiginda arkamizda duran 4-5 kisinin bir anda hucum ettigini gordumIceriye

dolusan ve arkadas olduklari her hallerinden belli olan adamlara;

-"Once biz gelmistik Sirayi bozmaya hakkiniz var mi?" dedim

On koltuktan oturani; -"Hak istiyorsan, Hakkari'ye gideceksin arkadasim" dedi "Hem oradaki haklardan KDV de alinmiyormus"

Bu laf uzerine de attiklari kahkahadan bindikleri araba sallanmis, sinirlerim allak bullak olmustu Sakinlesmeye calisarak: -"Ben biraz daha bekleyebilirim" dedim "Ama su ihtiyar teyzenin hastaneye yetismesi gerekiyor" Bu defa sofor lafa karisarak; -"Teyzenin arabaya falan ihtiyaci yok be kardesim"dedi"Okuyup ufledimi hastaneye

ucuverir" Tekrar kopan kahkahalarla birlikte araba uzaklasip gitti

Yasli teyze baktim tevekkulle susuyordu 5-10 dakika sonra gelen bir baska dolmusa onunla beraber bindim ve sofore teyzeyi hastanede indirmesini soyledim Yasli kadin, yapacagi ziyaretten umitsiz gorunmesine ragmen sikayet etmiyordu Ustelik trafik de yari

yolda tikanip kalmistiSofor:-"Yolun bu durumu hayra alamet degil Sebebini anlasam

iyi olacak" Arabayi calisir vaziyette birakip ileri dogru yurudu ve biraz sonra dondugunde; "Kismete bak yahu" dedi "Bizden once kalkan dolmusa kamyon carpmis" Heyecanla: -"Birsey olmusmu? Yani yarali falan var mi?" diye sordum -"Dolmusta bulunanlari, teyzenin gidecegi hastaneye kaldirmislar" Goz ucuyla yasli kadina baktim

Solgun dudaklariyla birseyler mirildaniyor ve sanki onlar icin dua ediyordu Sofor koltuga Yavasca otururken:-"Kismet iste" diye tekrarlayip duruyordu "Sen kalk

koca bir kamyonla carpis Hem de Turkiye'nin obur ucundan HAKKARi plakali bir

kamyonla"

(Bu olay gercekten yasanmistir Yorumsuz olarak aynen aktarilmistir)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com