![]() |
Hakkari Plakali Kamyon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakkari Plakali KamyonAcelesi oldugunu onu gorur gormez anlamistim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -"Buralarin yabancisiyim evladim ![]() ![]() ![]() -"Biraz beklersen ayni dolmusa binebiliriz" dedim ![]() ![]() ![]() altina girdi ![]() olmustu ![]() ![]() "ziyaret saati bitmeden ugramak istemistim" ![]() ![]() -"20 dakikaniz var" dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dolusan ve arkadas olduklari her hallerinden belli olan adamlara; -"Once biz gelmistik ![]() ![]() On koltuktan oturani; -"Hak istiyorsan, Hakkari'ye gideceksin arkadasim" dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu laf uzerine de attiklari kahkahadan bindikleri araba sallanmis, sinirlerim allak bullak olmustu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ucuverir ![]() ![]() ![]() ![]() Yasli teyze baktim tevekkulle susuyordu ![]() ![]() ![]() yolda tikanip kalmisti ![]() ![]() iyi olacak" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Solgun dudaklariyla birseyler mirildaniyor ve sanki onlar icin dua ediyordu ![]() ![]() ![]() koca bir kamyonla carpis ![]() kamyonla ![]() ![]() ![]() ![]() (Bu olay gercekten yasanmistir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|