![]() |
Aşkını test et! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkını test et!benzer konular var da bu yok hadi birde bu testi çözelim 1- İlk buluşmanızda gittiğiniz yeri hatırlıyorsunuzdur ![]() a) Net olarak hatırlıyorum b) Biraz düşünmem lazım c) Şeyyyy, aklımdan çıkmış d) Bunun ne önemi var ki? 2- Kendinizde bir değişiklik yaptınız (saç şekli, yeni kıyafetler v ![]() ![]() ![]() a) Dalgınlığına veririm b) Üzülürüm, belli etmem c) Yüzüne vururum d) Aylarca konuşmam 3- Arkadaşlarıyla buluştu ve size söylediği saatten biraz geç geldi ![]() a) Nasıl geçti gecen? b) E yani aşkolsun! c) Beni aldatıyorsun d) Seni terk ediyorum 4- Siz bir restoranda otururken eski sevgilisi geldi ![]() ![]() a) Bu çok doğal bir tepki b) Yoksa onu unutmadı mı? c) Bunun hesabını sorarım d) Anında kalkar giderim 5- Hafta sonu için yaptığınız planı, "Acil bir işim çıktı, gelemiyorum" diyerek iptal etti ![]() a) Kaderime razı olurum b) Başkası var mı acaba? c) Rezil bir hafta sonu olacak d) Programıma onsuz devam ederim 6- Ailesiyle tanıştınız ancak, kültürel açıdan farklılıklarınız var ![]() a) Her zaman saygı duyarım b) Pire için yorgan yakmam c) Ailesiyle hiç görüşmem d) İlişkimiz kesin biter 7- İşten çıkarıldı ![]() ![]() ![]() a) İyi günde, kötü günde ![]() ![]() ![]() b) Biraz yıpranırız tabii c) Mutsuz olacağımız kesin d) Parasız aşk yaşanmaz 8- Doğum gününüzde hiç hoşunuza gitmeyen bir hediye aldı ![]() a) Belli etmem, hatırlaması yeter b) Bir kenara koyar, ilgilenmem c) Bana bunu mu layık gördün? d) Sen bu hediyeyi al da ![]() ![]() ![]() 9- Herhangi bir nedenden dolayı günlerdir çok üzgün ![]() ![]() a) Gerekirse onunla ağlarım b) Kendi haline bırakırım c) "Fazla uzattın ama" derim d) Herkesin derdi kendine 10- Saçma sapan bir nedenden dolayı kavga ettiniz ![]() ![]() a) Hemen özür diler barışırım b) Ortamı yumuşatmaya çalışırım c) İlk adımı ondan beklerim d) Ben asla hata yapmam! SONUÇ a'lar çoğunluktaysa: Bu dünyada sizin kadar çok seven biri daha olamaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() b'ler çoğunluktaysa: Aşıksınız ama aynı zamanda şüphecisiniz ![]() ![]() ![]() ![]() c'ler çoğunluktaysa: Bencillik sizin kanınızda var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() d'ler çoğunluktaysa: Aşk ve siz asla bir araya gelemezsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|