![]() |
Britney'den itiraf: "Mükemmel değilim" |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Britney'den itiraf: "Mükemmel değilim"Ünlü şarkıcı Britney Spears, resmi internet sitesinde hayranlarına, ''Mükemmel olmaktan çok uzağım, ama yeni albümüm için çok çalışıyorum'' itirafında bulundu ![]() ![]() Spears, resmi internet sitesinde hayranlarına yönelik yayınladığı mesajda, son yılların kendisi için zor geçtiğini, medyanın her hareketini yakından takip ettiğini belirtti ![]() Her zaman hatasının arandığını, ancak son yılların kendisi için öğretici olduğunu ifade eden Spears, ''Ancak şimdi daha olgunum ve sonunda özgürüm ![]() ![]() Bu albümün yılın sonlarında hayranlarıyla buluşması için çalıştığını belirten Britney Spears, bununla birlikte albümün çıkış tarihinin henüz netleşmediğini duyurdu ![]() ''Bugün duydum ki benim en büyük hayran sitelerimden biri kapanıyormuş'' diyen Spears, bundan da büyük üzüntü duyduğunu dile getirdi ![]() ''Biliyorum ki mükemmel olmaktan çok uzağım ve medya benim her hareketimi abartmaktan keyif duyuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çocuklar kimde kalacak? Bu arada, Britney Spears, bir süre önce yollarını ayırdığı dansçı Kevin Federline ile çocuklarının ocak ayında kimde kalacağı konusunda mahkemede anlaşmaya vardı ![]() Mahkeme tutanaklarını yayınlayan 'TMZ' sitesi, Britney Spears ile bir süre önce yollarını ayırdığı Kevin Federline'ın, çocuklarının ocak ayının büyük kısmını Spears'ın evinde geçirmesi konusunda fikir birliğine vardığını ortaya koydu ![]() Buna göre, Federline (28) ile anlaşmaya varan Spears (25), haftanın büyük bölümünü oğulları Sean Preston (1) ve Jayden James (4 aylık) ile geçirme hakkına sahip olacak ![]() Kevin Federline da 12-31 Ocak tarihleri arasında Spears'ın evinde haftada 3 kez olmak üzere 4 saat boyunca çocuklarını görebilecek ![]() Ayrılan çift, ayrıca bu ziyaretlerde yalnızca Spears, Federline, çocukların dadısı, Spears'ın asistanı ve evdeki çalışanların bulunması konusunda da anlaştı ![]() Britney Spears, eşi Kevin Federline'dan ayrılmak için 7 Kasım 2006 tarihinde boşanma davası açmış ve çocuklarının velayetinin sadece kendisinde olmasını istemişti ![]() ![]() KAynak:Cnnturk |
![]() |
![]() |
|