![]() |
Erkekler ne konuşur - ne söylerler; gerçekte ne demek isterler? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkekler ne konuşur - ne söylerler; gerçekte ne demek isterler?Konu: Bazen bir erkek, senin anladığından çok farklı bir dilde konuşuyor olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Söylediği: “Suç sende değil, bende ![]() ![]() ![]() Demek istediği: Yine mi bu eski replik! Eğer bir erkek bu kelimeleri sarf ettiyse, seninle artık görüşmek istemediği halde, gerçek sebebi söyleyerek seni incitmekten korkuyordur ![]() ![]() Söylediği: “Vay be, Angelina Jolie ne kadar da hoş!” Demek istediği: Vay be, Angelina Jolie ne kadar da hoş ![]() ![]() ![]() Söylediği: “Bu haftasonu partiye gidiyor musun?” Demek istediği: Aslında benimle gitmeni istiyorum fakat çok utandığımdan sana düzgün bir çıkma teklifi yapamıyorum ![]() ![]() ![]() Söylediği: “Eğer beni gerçekten sevseydin ![]() ![]() ![]() Demek istediği: Ben düşüncesiz biri olduğumdan, kız arkadaşıma yapmak istemediği şeyler yaptırmak ve ardından arkadaşlarıma hava atmak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Söylediği: “Arsenal herzaman 4-4-2 düzenine sadık kalmalı, Thierry Henry United maçında kesinlikle ofsayta düşmüştü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Söylediği: “Seni ararım” Demek istediği: Bu biraz çelişkili ![]() ![]() ![]() Söylediği: “Seni seviyorum” Demek istediği: Seni şu anda seviyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|