![]() |
Gelemmi?? |
![]() |
![]() |
#1 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() Gelemmi??-Bir fille televizyon arasında ne fark vardır? -Bilmem ![]() ![]() ![]() -Öyleyse hemen öğrenmeye bak, yoksa sana bir fili televizyon diye yutturabilirler ![]() -Kumarı bırakacağıma bahse girerim ![]() Adamın Biri Ağzına Yay Alıp Ne Yapmış? Yayla Lezzet Testi ![]() ![]() ![]() Adamın biri büyük kızını ellere küçük kızınıda ayaklara vermiş ![]() Aids virüsüde,ebola virüsü de maymun patentli ![]() ![]() ![]() Aile kabristanıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Alkol yavaş yavaş öldürür ![]() Amaaaan ![]() ![]() ![]() ![]() Anasına Bak, Babasından Dayak Ye Artık her şeyi biliyorum, Demirel gerçek babam değil ![]() ![]() ![]() Aya Baktım Seni Gördüm ![]() ![]() ![]() Sana baktım ayı gördüm:)) Aşk Bir NOHUT Ye Ye KOKUT Aşk bir trafik kazası, en yakın hastane nikâh masası ![]() ![]() ![]() Babanın fakir olması senin suçun değil, ama kayınpederinin fakir olması senin suçun ![]() ![]() ![]() Baharı çiçekle, çayı 2 şekerle hayatı seninle seviyorum ![]() ![]() ![]() Bakanlar Kurulu'nun aldığı kararla hamilelik 6 aya indirilmiştir! Balık baştan kokar çünkü ayakları yoktur ![]() ![]() ![]() Bana karne notunu söyle sana babanın tansiyonunu söyleyeyim :)) Bana yamuk yapma ama kare, üçgen falan yapabilirsin Başarılı adam karısının harcayabileceğinden fazla para kazanandır ![]() ![]() Başına Gelenlerin Daha Korkuncu da Olabilirdi ![]() Bende seytan tüyü yok, epilasyonla aldırdım ![]() Benzinlikte sigara içmeyiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Bir adam intahar edecekmiş was geçmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir erkek karısına arabasının kapısını açıyorsa, araba yeni demektir ![]() ![]() Bir leoparın kuyruğunu sakın tutma! Tutarsan da sakın bırakma ![]() ![]() ![]() Bu dünyada iki kör tanıdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|