![]() |
Benimle Çıkarmısın |
![]() |
![]() |
#1 |
bobo_55
|
Benimle Çıkarmısın1
![]() -meltem benimle cikar misin? -hayir salak -tamam meltem simdi git ve beni yanlizligim ile yanliz birak 2 ![]() - meltem benimle cikar misin* misal iki biletim var ateslerin dansi na? - hayir salak - aa simdi hatirladim* hülya ya soz vermistim ![]() ![]() ![]() sefere insallah ![]() ![]() ![]() 3 ![]() - meltem benimle cikar misin? - hayir salak - e o zaman ben gidip hülya ya bi sorayim ![]() ![]() ![]() 4 ![]() - meltem benimle cikar misin? - hayir salak - o zaman* askim* ilk olarak ateslerin dansi na gidelim mi ![]() ![]() ![]() - geri zekali misin nesin ya* hayir dedim ![]() ![]() ![]() - tamam* onlerden almaya calisirim ![]() ![]() ![]() di mi hayatim* show dan once ![]() ![]() ![]() - harbiden salaksin ya* sana adimi soyledigime inanamiyorum ![]() ![]() ![]() - evet askim ya* ismin cok guzel ![]() ![]() ![]() 5 ![]() - meltem benimle çıkar mısın? - kesinlikle hayır ![]() - kesinlikle hayır dediniz kaybettiniz* puanlar kırmızı masaya ![]() ![]() 6 ![]() - bilmem ![]() ![]() - walla galiba cikarsin ![]() ![]() ![]() ![]() aciklik getir su konuya - hayir salah hayiiiiiiiir ! - bunu evet olarak kabul ediyorum - sertan bu kadar salak olmayi nerde ogrendin ? - her gun 1 saat calistim duzenli ![]() ![]() ![]() ![]() - hmmm 7 ![]() -meltem benimle cikar misin? -tabi neden olmasin -sen kaybettin kizim* seni sevmistim halbuki -??? 8 ![]() -meltem benimle cikar misin? -hayir salak -sie la* ben seni deniyordum zaten ![]() ![]() üstüne beton dokerdim senin ![]() ![]() 9 ![]() -meltem benimle cikarmisin? -hayir salak ![]() ![]() -peki sen asansorle cik ben yetisirim 11 ![]() - meltem benimle çıkar mısın? - hayır salak ![]() - tabii* sana hak veriyorum ![]() ilişkilerinde yüreğine aldığın yaralar seni korkutan ![]() sanırım biraz zamana ihtiyacın var ![]() lütfen biraz düşün ![]() 12 ![]() -meltem benimle çıkar mısın -hayır -ama asla demedin demek ki hala umut var? -??? 13 ![]() modeli -meltem benimle çıkar mısın? -hayır!!! -aman zaten sen de kendini bulunmaz hint kuması sanıyosun çillisin*çirkinsin ıyyyy 14 ![]() - meltem benimle cikar misin ? - hayir salak ![]() ![]() - peki* kacta aliyim seni o zaman ? - ulan cikmam dedim ![]() ![]() - peki saat 8 de gorusurus askim ![]() ![]() 15 ![]() +hayir -hahah ![]() ![]() ![]() ihtimalini dusundun degil mi? itiraf et? 16 ![]() +hayir -olm ben size dedim anlar dalga gectigimizi diye 18 ![]() + yuh ![]() ![]() ![]() - en iyi bunu bulabildim ![]() ![]() ![]() + olmamış ama ![]() - ne yani benimle çıkmaz mısın? + hah hah hayyy ![]() ![]() ![]() ![]() - peki o zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tanıyorum ![]() + eee? - tamam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hah! ateşiniz var mı? + yemezler ![]() ![]() ![]() (dış ses): rocco! gel evladım hadi gidiyoruz ![]() ![]() ![]() + neyse ben gideyim ![]() - ne?! rocco mu?! ama şey ![]() ![]() ![]() ne dersin? 19 ![]() -meltem benimle çıkar mısın? -hayır abuzer! -bir gün karşına çıkıcam* diyeceğim ki fakir ama onurlu bir genç vardı ![]() ![]() ![]() -tabiiii 20 ![]() -meltem benimle çıkar mısın? -olmaz berke! -oysa pembe panjurlu evimizde* gece pencereden yıldızları seyrederek bir ömür geçirmek isterdim seninle ![]() ![]() ![]() -bak seeen ![]() ![]() ![]() 21 ![]() ama ![]() ![]() ![]() - hayir! - hata ediyorsun* ben olsam benle cikaridim ![]() - zaten senle ancak senin gibi bi moron cikar cevdet ![]() - meltem* bence sen erkekten anlamiyorsun ![]() 22 ![]() ama ![]() ![]() ![]() - hayir! - hata ediyorsun* ben olsam benle cikaridim ![]() - zaten senle ancak senin gibi bi moron cikar cevdet ![]() - meltem* bence sen erkekten anlamiyorsun ![]() 23 ![]() -baba nooldu ne dedi kiz? -abi simdi gittim basladi ask mesk duygusal duygusal konusmaya* yok bana cok deger veriyormus* yok baglanmaktan korkuyormus ![]() ![]() ![]() oyle ince muhabbetlere ![]() ![]() iste ![]() ![]() ![]() -o zaman bitmis o is abi* kiz hasta ![]() ![]() -yok baba istemem artik zaten sodugum birden ![]() 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -ay ![]() ![]() -ben çıkalım demedimki zaten 25 ![]() birlikte orada ; -meltem benimle cikar misin? -hayir salak! -ya kizim yeter yaaa cikmiyorum iste* biktirdin 3 aydir cik - mi -yo -rum seninle zorlami yani ![]() bagirarak ve gercekten sinirlenmis bir sekilde soylenir) ![]() 26 ![]() yürümektedir ![]() - meltem benimle çıkar mısın? aşığım sana! + [dumur!] ne? eheh ![]() ![]() mi* ciddi değilsin? - [reddedildiğini anlayan bahtsız genç] ee ![]() ![]() oo ![]() ![]() ![]() haha ![]() ![]() ![]() duygularım ![]() 27 ![]() + hayır ![]() - hayır deyişine bayılıyorum ![]() benimle çıkacak mısın? + hayır! - süpersin ya ![]() ölene kadar sorarım valla bu soruyu eheh ![]() ![]() 28 ![]() ![]() ![]() yaşanmışmış ![]() ![]() ![]() ortamında er kişi hoşlandığı kızın masasına gider ve olaylar gelişir ![]() ![]() ![]() -meltem benimle çıkar mısın? -hayır salak! (er kişi masaya elini vurur ve hızla kalkar* tüm cafe nin bakışları üzerlerindeyken ![]() ![]() -aldıracaksın o çocuğu dedim sana!! -ha?* ney?!* ama??! ne çocuğu ![]() ![]() ![]() inandırsın artık o ortamda ![]() ![]() ![]() (er kişi hızlı adımlarla uzaklaşır ![]() ![]() 30 ![]() - meltem benimle çıkar mısın? - ama ediz nasıl olur? ben zengin bir kızım sen ise fakir? bu imkansız bi aşk kuzum? - nolcak lan* arwen aragornla çıkıyo ya ![]() ![]() ![]() daha imkansız ![]() - oha ediz ne kadar kültürlüsün* yoksa çıksam mı acaba? - siieeee! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -ay ![]() ![]() -ben çıkalım demedimki zaten hehe güzelmiş sağol
![]() |
Cevap : Benimle Çıkarmısın |
![]() |
![]() |
#6 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Benimle Çıkarmısın27 ![]() + hayır ![]() - hayır deyişine bayılıyorum ![]() benimle çıkacak mısın? + hayır! - süpersin ya ![]() ölene kadar sorarım valla bu soruyu eheh ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Benimle Çıkarmısın |
![]() |
![]() |
#7 |
Emred
|
![]() Cevap : Benimle ÇıkarmısınBen hiç bir kıza çıkar mısın gibi saçma kelime kullanmadım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|