![]() |
Küçük İlanlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Küçük İlanlarBugün pazar ![]() ![]() ![]() Vakit bol ![]() Açın, okuyun küçük ilanları ![]() ![]() Kendileri "küçük"tür ama, "büyük"manzarayı anlatırlar bize ![]() ![]() ![]() Bizzat vatandaş tarafından yazıldığı için "hayatın gerçeği" dir ![]() Sağlam fikirler verir ![]() Mesela ![]() ![]() ![]() ![]() Manzara budur ![]() "İşsizlik azaldı" deniyor ama, otopark kahyalığı için bile "kıdem" ve "torpil" gerekiyor bu ülkede ![]() "Dershanemize acilen Türkçe öğretmeni alınacak, stajer olabilir" demiş biri ![]() Hakikaten acil ![]() Stajer yazmalarından belli ![]() "Yeni açılacak pastanemize tecrübeli garson aranıyor, görüşmeler gizli tutulacaktır ![]() ![]() ![]() Sanırsın MİT'e alıyor garsonu ![]() "Çay ve kahve yapmayı bilen aşçı aranıyor ![]() ![]() ![]() Bilmeyeni var demek ki ![]() "Sulu yemekten anlayan dönerci aranıyor ![]() Ya "zeytinyağlı döner" icat etti ![]() ![]() ![]() Ya da "dönerci yevmiyesiyle bütün mutfağı sana yıkacağım, haberin olsun" demenin kibarcası ![]() ![]() ![]() "Hastanemize tam gün çalışacak, tecrübeli beyin cerrahi uzmanı alınacaktır ![]() İster misin Gazi Yaşargil başvursun ![]() ![]() ![]() Ama en güzeli şu: "Yeni kurulan hastanemiz için nöroloji, göz, genel cerrahi, plastik cerrahi, dermatolog, dahiliye, çocuk, kadın doğum, kardiyoloji, radyoloji, fizik tedavi, anestezi uzmanları ile ameliyat ve yoğun bakım hemşireleri aranmaktadır ![]() Ha gayret! Geriye kaldı, üç nal, bir at ![]() "Telefona bakacak bekâr ve fiziği düzgün bayan aranıyor ![]() Evli ve paçozlar telefona iyi bakamıyor, malum ![]() 28 beden, 1 ![]() ![]() ![]() Saçını rengini de yazaydın bari ![]() "Evinden çalışacak tecrübeli veya tecrübesiz sohbet operatörü bayanlar aranıyor ![]() Ön sevişme şartı yok yani ![]() Tecrübesiz de kabul ![]() "Üniversite mezunu, halkla ilişkilerde en az 5 yıl deneyimi olan, yabancı dil bilen, diksiyonu düzgün, otomobil ehliyeti sahibi, yurtiçinde seyahat engeli olmayan erkek eleman aranıyor ![]() Beni tarif etmiş adam ![]() ![]() ![]() Aradım telefonla ![]() Maaş 500 lira ![]() Artı yemek ![]() Pazarlamacı aranıyormuş ![]() Şuna bayıldım ![]() ![]() ![]() "Büyükbaş hayvanların çiftlik işinden anlayan aile alınacak ![]() ![]() ![]() ![]() İnekler karakter sahibi çünkü ![]() Hoşlanmazlar yılışıklardan ![]() Şöylesi bile var ![]() ![]() ![]() "Ülke sorunlarının çözümü ile ilgili araştırmalar yapmak üzere kurulmakta olan araştırma kurumunun yönetiminde yeralacak, araç kullanabilen asistan alınacaktır ![]() ![]() ![]() Benim anladığım şu ![]() ![]() ![]() Şoför alacaklar! Arada bir arka koltuktan "ülke sorunlarının çözümü" için soracaklar, "ne olacak bu memleketin hali?" |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mate
|
![]() Harika olmuş daha güzel tarif edilemezdi ülkemizin vahim hali ![]() ![]() teşekkürler ergenekon ![]() ![]() ![]() "Büyükbaş hayvanların çiftlik işinden anlayan aile alınacak ![]() ![]() ![]() ![]() İnekler karakter sahibi çünkü ![]() özellikle buna bayıldım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
speed
|
![]() "Büyükbaş hayvanların çiftlik işinden anlayan aile alınacak ![]() ![]() ![]() ![]() :)))) eline sağlık ergenekon ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
angelesdream
|
![]() paylaşım süper ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|