Küçük İlanlar |
|
|
#1 |
|
Ergenekon
|
Küçük İlanlarBugün pazar ![]() ![]() Vakit bol Açın, okuyun küçük ilanları Memleketin halini merak ediyorsanız, hepinize tavsiye ederim![]() Kendileri "küçük"tür ama, "büyük"manzarayı anlatırlar bize ![]() ![]() ![]() Bizzat vatandaş tarafından yazıldığı için "hayatın gerçeği" dir ![]() Sağlam fikirler verir ![]() Mesela ![]() ![]() "Otopark işinde 5 yıl deneyimli, kefil verebilecek eleman aranıyor" demiş bir tanesi![]() Manzara budur "İşsizlik azaldı" deniyor ama, otopark kahyalığı için bile "kıdem" ve "torpil" gerekiyor bu ülkede "Dershanemize acilen Türkçe öğretmeni alınacak, stajer olabilir" demiş biri ![]() Hakikaten acil Stajer yazmalarından belli "Yeni açılacak pastanemize tecrübeli garson aranıyor, görüşmeler gizli tutulacaktır ![]() ![]() " Sanırsın MİT'e alıyor garsonu "Çay ve kahve yapmayı bilen aşçı aranıyor ![]() ![]() " Bilmeyeni var demek ki "Sulu yemekten anlayan dönerci aranıyor " Ya "zeytinyağlı döner" icat etti ![]() ![]() Ya da "dönerci yevmiyesiyle bütün mutfağı sana yıkacağım, haberin olsun" demenin kibarcası ![]() ![]() "Hastanemize tam gün çalışacak, tecrübeli beyin cerrahi uzmanı alınacaktır " İster misin Gazi Yaşargil başvursun ![]() ![]() Ama en güzeli şu: "Yeni kurulan hastanemiz için nöroloji, göz, genel cerrahi, plastik cerrahi, dermatolog, dahiliye, çocuk, kadın doğum, kardiyoloji, radyoloji, fizik tedavi, anestezi uzmanları ile ameliyat ve yoğun bakım hemşireleri aranmaktadır " Ha gayret! Geriye kaldı, üç nal, bir at "Telefona bakacak bekâr ve fiziği düzgün bayan aranıyor " Evli ve paçozlar telefona iyi bakamıyor, malum 28 beden, 1 65 veya 1 70 boylarında sekreterlik yapabilecek eleman alınacaktır " Saçını rengini de yazaydın bari ![]() "Evinden çalışacak tecrübeli veya tecrübesiz sohbet operatörü bayanlar aranıyor " Ön sevişme şartı yok yani Tecrübesiz de kabul "Üniversite mezunu, halkla ilişkilerde en az 5 yıl deneyimi olan, yabancı dil bilen, diksiyonu düzgün, otomobil ehliyeti sahibi, yurtiçinde seyahat engeli olmayan erkek eleman aranıyor " Beni tarif etmiş adam ![]() ![]() Aradım telefonla Maaş 500 lira Artı yemek Pazarlamacı aranıyormuş Şuna bayıldım ![]() ![]() "Büyükbaş hayvanların çiftlik işinden anlayan aile alınacak ![]() ![]() Ciddi olanlar arasın " İnekler karakter sahibi çünkü Hoşlanmazlar yılışıklardan Şöylesi bile var ![]() ![]() "Ülke sorunlarının çözümü ile ilgili araştırmalar yapmak üzere kurulmakta olan araştırma kurumunun yönetiminde yeralacak, araç kullanabilen asistan alınacaktır ![]() ![]() " Benim anladığım şu ![]() ![]() ![]() Şoför alacaklar! Arada bir arka koltuktan "ülke sorunlarının çözümü" için soracaklar, "ne olacak bu memleketin hali?" |
|
|
|
#2 |
|
mate
|
Harika olmuş daha güzel tarif edilemezdi ülkemizin vahim hali ![]() ![]() teşekkürler ergenekon ![]() ![]() ![]() "Büyükbaş hayvanların çiftlik işinden anlayan aile alınacak ![]() ![]() Ciddi olanlar arasın "İnekler karakter sahibi çünkü özellikle buna bayıldım ![]() ![]()
|
|
|
|
#3 |
|
speed
|
"Büyükbaş hayvanların çiftlik işinden anlayan aile alınacak ![]() ![]() Ciddi olanlar arasın " :)))) eline sağlık ergenekon ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
angelesdream
|
paylaşım süper ilanlar süper çıkan sonuçlar süper e daha ne olsun sağol ergenekon
|
|
|
|