![]() |
Seviyorum,Masal Misali.. |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Seviyorum,Masal Misali..Bir hayaldi kurduğum
![]() ![]() Sadece sana kurulu bir hayat, bir zaman dilimi… Ol(a)madı! Düşünmeyi unutmak istiyorum şimdilerde… Her harf ‘sen’ olmak adına beynime yerleşiyor… Bense istemiyorum ![]() ![]() Hiçbir kelime, hiçbir cümle… Olmuyor ! Alıyorum kalemi elime, beynimi işgal eden tüm harfleri bırakıyorum satırlara… Önce, sallanıyorlar kalemimin ucunda… Sonra, düşüyorlar gelişi güzel satırlarıma ![]() ![]() Tek hamle, bin kelime gözlerimde… Her biri çok ağır, taşınmıyor anlamaya çalışmadan ! Dört yanım çığlık… Harfleri unutmak, Kelimeleri birer birer aklımdan, bilinmezliğe sürüklemek ![]() ![]() Boşlukta dolaşmak istiyorum ! Olamıyor ! Seviyorum, seviyorsun, seviyor ! Bir duygu, bir çelişki… Ben seviyorum ‘düş’ gibi ![]() ![]() Sen seviyorsun ‘hayal’ gibi… O seviyor ‘masal’ gibi… Sevmek ? diyorum sessizce… Düşlerime hapsediyorum duygularımı ![]() ![]() Hayal kurar gibi seviyorum senli düşünceleri ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece sen, bir hayal ve ben… Yani ‘sevmek’ bende ki ‘sen’… Susuyorum, susuyorsun, susuyor… Bir istek, bir eylem… Ben susuyorum ‘yalnızlık’ gibi… Sen susuyorsun ‘hüzün’ gibi… O susuyor ‘acı’ gibi… Susmak ? diyorum korkarak… Haykırıyor içim ![]() ![]() ![]() ![]() Kelimelerim saklanıyor kendinden… Boğuluyorum bukadar sessizlik içinde ! Seviyorum; ‘düş, hayal ve masal’ ![]() ![]() ![]() Susuyorum; ‘yalnızlık, hüzün ve acı’ ![]() ![]() ![]() Ve gidiyorum; Yalan misali… ![]() |
![]() |
![]() |
|