Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alp, bartu, biyografi, hayatıalp, kimdiralp

Alp Bartu Kimdir-Alp Bartu Hayatı-Alp Bartu Biyografi

Eski 06-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

1947'de Manisa'da doğmuş, ilk ve orta öğrenimini Hatay ve Adana illerinde yaptıktan sonra Marmara Üniversitesi'ne bağlı Eğitim Fakültesi'nin Resim Bölümü'nden 1976-1977 akademik yılında mezun olmuştur
Daha sonra birçok orta öğretim okul ve kuruluşlarında resim öğretmeni olarak görev aldıktan sonra 1992 yılında Maçka Teknik Plastik Sanatlar Bölümü'nden emekli olmuştur
Birçok karma sergiye katılan sanatçı bugüne değin 45 kişisel sergi açmıştır
Bu 52 kişisel sergisidir Resimleri yurtiçi ve yurtdışında özel koleksiyonlarda, banka koleksiyonlarında bulunmaktadır
Alp Bartu toplumumuzun çeşitli kesimlerinden seçtiği konuları renk ve biçim düzenlemesiyle işlemiştir Figür doğa ilişkisi sevinç, üzüntü ve heyecanla birleştirerek resimlerinde yansıtan sanatçı, İstanbul'da yaşamaktadır

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com