Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografisi, çyrak, hayatıümit, kimdirümit, ümit

Ümit Çyrak Kimdir-Ümit Çyrak Hayaty-Ümit Çyrak Biyografisi

Eski 06-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ümit Çyrak Kimdir-Ümit Çyrak Hayaty-Ümit Çyrak Biyografisi

[color= Ümit Çyak[/color]

1969 yylynda Yzmir'de do?du Özelikle Süper Baba dizisinde oynady?y Nihat'yn çyra?y rolüyle tanynyr
1987 yylynda Ystanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümüne girdi, 1991'de Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümüne girdi ve 1993 yylynda O?uz Aral'yn pandomim asistanly?yna ba?lamy?tyr
Ayny yyl MSM'de Sava? Dinçel'lin yönetti?i bir oyunla ilk profesyonel sahne deneyimini ya?ayan Çyrak, 1995 te mezun oldu daha sonra Hadi Çaman Yeditepe Oyunculary, Nedim Saban'yn Tiyatrokare ve Ferdi Merter'in Çy?yr Sahne'sinde rol almy?, ilk oyununun ardyndan Süper Baba dizisinde oynamy? ve uzun süre tiyatro ile sinema ve televizyon dizilerini beraber yürütmü?tür
1997 yylyndan 2002'ye kadar Müjdat Gezen Sanat Merkezi pandomim ö?retmenli?i de yapan sanatçy, 2005 yylynda bir filmde yönetmenlik üstlenmi?, reklam filmlerinde de oynamy?, 2006'da Ekol Drama Sanat Evi Kamera Önü Oyunculu?u E?itmenli?ine ba?lamy?tyr 2007 kurdu?u Ça?da? Sinema Oyunculuk Atölyesi`nde Ali Dü?enkalkar, Ahmet Cemal, Alin Ta?çiyan veSenem Oluz ile birlikte halen sinema oyunculu?u üzerine e?itim vermektedir

Filmografisi
Lodos -2007
Ulak - 2007
Adem'in Trenleri - 2007
Eve Giden Yol 1914 - 2006
Kabuslar Evi: Uyur Gezerler - 2006
Ezo Gelin (TV) - 2006
Sis ve Gece - 2006
Kyzlar Yurdu (TV) - 2006
Dayy (TV) - 2004
Çemberimde Gül Oya (TV) - 2004
Pilli Bebek (TV) - 2003
Martylar Açken - 2002
Çamur - 2002
Yeditepe Ystanbul - 2001
Filler ve Çimen - 2000
Leoparyn Kuyru?u - 1998
Üçüncü Sayfa - 1998
Masumiyet - 1997
Sydyka (TV) - 1997
Baba Evi (TV) - 1997
E?kyya - 1996
Süper Baba (TV) - 1993

-alynty-

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com