|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
behçet, hayatıbehçet, hayatıkimdirbiyografisi, necatigil |
![]() |
Behçet Necatigil hayatı-Behçet Necatigil hayatı-kimdir-biyografisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Behçet Necatigil hayatı-Behçet Necatigil hayatı-kimdir-biyografisiGİZLİ SEVDA Hani bir sevgilin vardı Yedi sekiz sene önce, Dün yolda rastladım Sevindi beni görünce ![]() Sokakta ayaküstü Konuştuk ordan burdan, Evlenmiş, çocukları olmuş Bir kız, bir oğlan ![]() Seni sordu Hiç değişmedi, dedim, Bildiğin gibi ![]() ![]() ![]() Anlıyordu ![]() Mesutmuş, kocasını seviyormuş, Kendilerininmiş evleri ![]() ![]() Bir suçlu gibi ezik, Sana selâm söyledi ![]() BEHÇET NECATİGİL Teşekkürler ALFONZO ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Behçet Necatigil hayatı-Behçet Necatigil hayatı-kimdir-biyografisi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Behçet Necatigil hayatı-Behçet Necatigil hayatı-kimdir-biyografisiBehçet Necatigil hayatı-Behçet Necatigil hayatı-kimdir-biyografisi 16 Nisan1916 tarihinde İstanbul’da doğdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ESERLERİ Şiir kitapları: Kapalı çarşı (1945), Çevre (1951), Evler (1953), Eski Toprak (1956), Arada (1958), Dar Çağ (1960), Yaz Dönemi (1963), Divançe (1965), İki Başına Yürümek (1968), En/Cam (1970), Zebra (1973), Kareler Aklar (1975), Beyler (1978), Söyleriz (1980) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|