|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bardakçı, biyografisi, hayati, kimdirmurat, murat |
![]() |
Murat bardakçı kimdir-Murat bardakçı hayati,biyografisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Murat bardakçı kimdir-Murat bardakçı hayati,biyografisiya arkadaşlar sizler Bardakçı'nın dostlarımısınızı bu kadar reklam yapmışsınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Murat bardakçı kimdir-Murat bardakçı hayati,biyografisi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Murat bardakçı kimdir-Murat bardakçı hayati,biyografisiMurat bardakçı kimdir-Murat bardakçı hayati,biyografisi ![]() ![]() Musikiye Dr ![]() ![]() ![]() Türk Müziği Tarihi'yle ilgili çok sayıda araştırması yayınlanan Murat Bardakçı, Hürriyet Gazetesi yazarlarındandır ![]() HAKKINDA YAZILANLAR Bayanlar, baylar; süper bir zekayla karşı karşıyasınız SERDAR TURGUT Hürportreler Hürriyet 2002 İlavesi Okuyucu bu süper zekanın ve bilgi birikiminin sadece gazetedeki sonuçlarıyla yetinmek zorundadır ![]() aslında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazarlığın altın kurallarından bir tanesi insanın sadece bildiği konularda yazmasıdır ![]() Şu anda okumakta olduğunuz yazı egzersizlerinin amacı bu kuralın ihlal edilmesi durumunda neler olacağını ortaya çıkartmak olmalı ![]() Murat'ı sadece yazılarından tanıyorum ![]() ![]() Bir insanı ele veren gözleridir ![]() ![]() ![]() ![]() Murat'ın gözleri ve gözbebeğindeki hareketlenmeler ise süper bir zekayla karşı karşıya olduğunuzu ortaya koyar ![]() Okuyucu bu süper zekanın ve bilgi birikiminin sadece gazetedeki sonuçlarıyla yetinmek zorundadır ![]() ![]() Onun asıl birikimini gösterdiği yer kitapları ![]() Örneğin Vahdettin'in hayatı üzerine kaleme aldığı eser Türk tarih çalışmalarında büyük bir devrim, bir alt üst oluşa yol açabilecek tarihi verileri ortaya çıkarmış durumda ![]() Abartmıyorum, bulun ‘‘Şahbaba’’yı ve okuyun lütfen ![]() Neden çok tartışılmaz bu konu? Benim için anlaşılması mümkün olmayan ve galiba da Türkiye'ye özgü bir durum bu ![]() Murat asıl olarak büyük bir musiki tarihçisi ![]() Şarkiyat kaynaklarını bulma yöntemlerini, metodolojiyi öğrenme sürecinde Türkiye'nin önde gelen alimleriyle çalıştığını, onlardan öğrendiğini biliyorum ![]() Bu eğitimi üniversitede veremezler insana, orada öğretilenler ancak o şekilde usta-çırak ilişkisi içinde öğrenilir ve ancak o şekilde usta olunabilir, bunun başka yolu yok ![]() Murat aynı zamanda ‘‘Mavi kanlıların’’ dünyasını da en iyi bilen insandır ![]() O dünyada rahat hareket eder, belki de o dünyadandır da bilemiyorum ve yazabildiklerini de bize anlatır ![]() Eminim ki yazamadıkları yazdıklarından çok daha fazladır ![]() Alıntı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|