![]() |
Allerji |
![]() |
![]() |
#1 |
blackk
|
![]() Allerji· ![]() · Üşütme sonrası uzayan öksürükleriniz oldu mu? · Çocuğunuz koşup oynamaya başladıktan 5 dakika sonra nefes darlığı ile durur mu? · Çocuğunuzun geceleri hırıltısı olur mu? · Gece nefes darlığı ve öksürük ile uyanır mı? · Grip geçiriyor olmasanız bile aksırık, burun kaşıntısı nöbetleriniz olur mu? · Sebat eden kaşıntılı cilt döküntüleri allerjik midir? · Allerjik hastalıklar nasıl tedavi edilir? · Penisilin Allerjisi Nasıl ve Nerede Test Edilir? · Lokal anestetik ve aspirin allerjisinde ne yapmalıyım? · 1 ![]() Normal kişilere hiçbir zararı olamayan allerjenlere, allerjik astımı olan bir kişi maruz kalınca bir allerjik reaksiyon olur ![]() ![]() ![]()
Ev Tozu Akarı Polen 2 ![]() Solunum yolu enfeksiyonları ( grip, nezle ) astımlı kişide hava yollarını uyararak astım atağına neden olabilir ![]() ![]() 3 ![]() Mevsim değişimi, hava ısısının değişmesi ( özellikle soğuk hava ) ve nem oranının artması, astımlı bir kişide hava yollarını uyararak astım atağına neden olabilir 4 ![]() Astımlı bir kişide egzersiz hava yollarını uyararak astım atağına neden olabilir ![]() olan yoğun egzersiz türleri, birkaç dakika içinde bir astım atağına neden olabilir ![]() engellenmesi söz konusu değildir ![]() ![]() egzersiz sonrası belirtiler olmamalıdır ![]() ![]() 5 ![]() Bazı maddeler duyarlı olan bronşları tahriş edebilir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|