Saclar uzayacak..baska yolu yok! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Saclar uzayacak..baska yolu yok!Sac uzamasi benim icinde bir dert aslinda dolayisiyla site site forum forum dolasip ariyorum ne zamandir aldigim kullandigim ampullerde cabasi ![]() ![]() Sonuc? 2 tane iyi gorunen formul buldum ve sac konusunda dertlenen arkadaslarla paylasmak istiyorum cunku sac dokulmesi ve uzamasi kadinlar icin gercekten uzucu bir olay erkekler dalzak oluslariyla gururlanip dalzaklar sexydir diyebiliyorlar cunku peki kadinlar ne desin?![]() ![]() Formul 1 750ml sampuan markasi onemli degil icine dogum kontrol hapini eziyorsunuz ve saclarinizi bununla yikiyorsunuz![]() ![]() Sonuclarini anlata anlata bitirremiyorlar ![]() devam ediyorum![]() ![]() Formul 2 Bir turpu rendeleyip 1 litre suyun icinde kaynatilir ardindan posasindan ayiriyoruz ilimasini bekliyoruz Bir yumurtanin sarisini ilimis olan turpsuyuna katiyoruz saca masaj yapilarak yediriyoruz kurumamasi icin sacimizi streclemeyi oneriyorlar![]() ![]() En az bir saat olmak sartiyla bekliyoruz ardindan normal yikiyoruz ilik veya soguk suyla yikanmalari daha iyi![]() Haftada 1 ile 2 cm arasinda uzunluktan bahsediliyor ![]() ![]() Sevgiler ![]()
|
|
Saclar uzayacak..baska yolu yok! |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Saclar uzayacak..baska yolu yok!2 tane iyi gorunen formul buldum ve sac konusunda dertlenen arkadaslarla paylasmak istiyorum cunku sac dokulmesi ve uzamasi kadinlar icin gercekten uzucu bir olay erkekler dalzak oluslariyla gururlanip dalzaklar sexydir diyebiliyorlar cunku peki kadinlar ne desin?![]() ![]() Formul 1 750ml sampuan markasi onemli degil icine dogum kontrol hapini eziyorsunuz ve saclarinizi bununla yikiyorsunuz![]() ![]() Sonuclarini anlata anlata bitirremiyorlar ![]() devam ediyorum![]() ![]() Formul 2 Bir turpu rendeleyip 1 litre suyun icinde kaynatilir ardindan posasindan ayiriyoruz ilimasini bekliyoruz Bir yumurtanin sarisini ilimis olan turpsuyuna katiyoruz saca masaj yapilarak yediriyoruz kurumamasi icin sacimizi streclemeyi oneriyorlar![]() ![]() En az bir saat olmak sartiyla bekliyoruz ardindan normal yikiyoruz ilik veya soguk suyla yikanmalari daha iyi![]() Haftada 1 ile 2 cm arasinda uzunluktan bahsediliyor ![]() ![]() Bismillah diyelim deniyelim risk sifir nasilsa malzemeler dogal ha yemisha basimiza surmusuz![]() ![]() ![]() Sevgiler ![]()
|
|
|
|