![]() |
Acıyan Yarama Tuz Basmakla Başla.... |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
Acıyan Yarama Tuz Basmakla Başla....Acıyan yanımı tut, Sen değirince elini geçiveriyor yangınlar ![]() ![]() ![]() Acı-yan-ımı tut ![]() ![]() ![]() ![]() Yarama tuz serpecek olan da elin,uzat;dokun bana ![]() Muhtaçlığı bir senin kudretinde sevdim,gölgende uyudum,her şeyi duydum ![]() ![]() ![]() Kucağında mı hâlâ ilk gece bıraktığım gölgem? Hani o geceden önce sabah,uzanmıştım ![]() ![]() ![]() Ses tellerinin havayla buluşmasını özledim ![]() Konuş,muhtaçlığıma su serp! Acıyan yanımda kalsın ellerin ![]() ![]() Ruhumdan zaten hiç eksilmedi ki suretin ! "İhtiyacım var sana,milyon kere!" cümlesi "Aşığım sana,topraklarımın sonsuzluğu kadar!" cümlesine eş oldu ![]() Kulağına şöyle-böyle,çekingenlikle fısıldadığım cümleyi hatırladın mı? Hani daha önce kimsenin işitmesine tahammül edemeyeceğim,ama ilk çekingenlikten sonra sana binlercesini,en güzellerini kurark tekrarladığım sözcüklerim? Nefesin kesilmişti hani, korkmuştum kalbin duracak diye ![]() O kadar hızlı atıyordu ki! Kesilmiş nefesinin ritmi hâlâ kulağımın ucunda ![]() ![]() ![]() Nefesini özledim Seni sen yapan, her seferinde beni sana yaklaştıran diyafram hareketlerini ![]() ![]() ![]() Gel buraya! Yanımda nefes al! Sonra,daha da yaklaş! Nefesini ciğerlerime doldururum belki ![]() ![]() ![]() Acıyan yanıma üfle ellerinle ![]() ![]() Sabahtan kalma sarhoşlukla gecelere vurduğumuz delilikleri hatırladın mı? Hani,sabah canımız hiçbir şey isterdi ![]() ![]() Sabaha aldırmamışlık lar yapardık,gecenin devamı başka bir gece gibi olurdu gündüz ![]() Zaten umrumuzda olmazdı güneşin günle oynaşmaları ![]() Bizim için mühim olan,can larımızın kaynaşmasıydı! Acıyan yanıma dokun ![]() Yaralarıma merhem olursun ancak,kanatacak yer kalmadı ki! Şişe şişe kan tükettim,sayfa sayfa sitemlerde ![]() Çoğalmadan azaldım ![]() Tükendikçe büyüdüm ![]() ![]() ![]() Acıyan yanımı bırak şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gölgene sığındığım günlerdeki gibi yüzünü yüzüme daya ![]() ![]() ![]() "Son damlana kadar bitireceğim seni ![]() Parça parça dokunma bana, kanarım ![]() ![]() ![]() Gölgene sığdır beni; yuvamı ver,sığınayım ![]() Karanlığınla koru beni karanlıklardan yine ![]() ![]() ![]() Hah,şimdi bitirme vaktin beni ![]() ![]() ![]() Her gün yaptığın gibi, bitir beni,son damlam yine kalsın,üzerine dökülmem için ![]() Kapat ışığı! Acıyan yanıma tuz basmakla başla ![]() ![]() ![]()
|