Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kaplumbağalar

Kaplumbağalar

Eski 04-12-2007   #1
angelesdream

Kaplumbağalar

Kaplumbağalar

3 tane kaplumbağa pikniğe gitmeye karar vermşler eşyalarını hazrlyıp yola çıkmşlar 10 yıl geçmiş 20 yıl geçmş piknik yerine varmışlar yycek malzemelrni açmşlar bakmşlarki gazoz açcğnı evde unutmşlar ne yapsak diye düşünürken genç kaplmbğya evden getirmesi için yalvarmşlar genç kaplmbğa tamm giderim ama bi şartla demş ben gelene kadar yiycklerin hiçbirine dokunmayacksınız demş diğer kaplmbğlar tmm doknmyz demş
10 yıl geçmş 20 yıl geçmş yaşlı kaplmbğa ölmek üzereymiş son bi isteğin varmı diye sormş diğeri şu sarmalardan istiyorm bi tane demş
diğeri : olmaz genç kaplmbğya söz verdk dokunamayız demş
yaşlı kplmbğa: lütfen ölücem artık demş
diğer kplmbğa tmm al bakalım diyerk bi tane sama uzatmış kaplmbğa sarmayı ağzına tam atckmş ki genç kaplmbğa çalıların arasından sıçrayıp
BANANE GİTMİYORM İŞTE SÖZÜNÜZÜ TUTMADINIZ DEMİŞ:)))))

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-17-2007   #2
dream theater

vay süper be hiç böyle bi son beklemiyordum tebrik ederim ben bunu herkese anlatırım şimdi
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-17-2007   #3
Ergenekon

çok güzel bildiğim halde çok güzel anlatmışsın, teşekkürler, bilinen fıkraya ilk defa güldüm
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-17-2007   #4
virüs

güzelmiş teşekkürler angelesdream :)))
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-17-2007   #5
brave83

Eline sağlık angelesdream güzelmiş :)
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com