Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografi, dereli, hayatı, kimdir, selçuk

Selçuk Dereli Kimdir- Selçuk Dereli Hayatı - Selçuk Dereli Biyografi

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Selçuk Dereli Kimdir- Selçuk Dereli Hayatı - Selçuk Dereli Biyografi

Selçuk Dereli

Selçuk Dereli (d 6 Haziran 1969, Andırın, Kahramanmaraş) FIFA kokartlı Türk hakemi

Biyografi

İlk ve orta öğrenimini Mersin'de, Üniversite eğitimini Adana Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor bölümünde tamamlayarak, Beden eğitimi öğretmeni olmuştur İçelspor ve Mersin Camsporda futbol oynadı
19 Eylül 1993 tarihinde, BAL liginde oynanan Mersin İdman Yurdu - Konyaspor maçıyla futbol hakemliğine başladı Süper lig hakemliğine Erzincan Bölgesinde yükseldi Süper ligde yönettiği ilk maçı 26 Eylül 1999 Antalyaspor AŞ - Adanaspor AŞ maçıdır Şimdi Ankara Bölgesi hakemidir 2003 yılında FIFA hakemliğine başlamıştır İki yıl UEFA'nın yetenekli hakem programına katılmış ve bitirmiştir Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneği'nin başkanıdır

Evli ve iki kız çocuğu babası

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com