|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hayallerim, kandıramayacaksın, umut, yok |
![]() |
Beni Kandıramayacaksın Ey Umut! Artık Hayallerim Yok!... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Kandıramayacaksın Ey Umut! Artık Hayallerim Yok!...Saat gece yarısını çoktan geçti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben çok hayal kurarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İster kısmet deyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu gece bohçamı döktüm ortaya ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neredeyse sabah oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben korkularımla boğuşurken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başka bir gece olsa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birazdan gün ağaracak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık beni kandıramayacaksın ey umut! Artık hayallerimde sahnelemeyeceğim iki perdelik oyunlarını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne ilk ![]() ![]() ![]() Umarım size gücü yetmemiştir ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|