![]() |
Kadınlığımı Özledim… |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınlığımı Özledim…Ben hiç erkek gibi bir kadın olmayı istemedim! Ben kadın gibi kadın olmayı istedim… Ve hep bunu özledim ![]() Ben sadece beni sevsinler istemedim! Ben erkeğin omzunu istedim ![]() ![]() ![]() Orada ağlamayı özledim ![]() Ben hiç erkekle eşit olmak istemedim! Ben erkeğin üstünlüğünü istedim… Bakışından irkilmeyi özledim ![]() Ben erkek gibi sevişmeyi istemedim! Kadınsı duygular istedim… Dokununca titremeyi özledim ![]() Ben hiç erkek gibi hesap sorayım istemedim! Bana hesap sorulsun istedim… İlgilenilmeyi özledim ![]() Ben erkek gibi hep kararları veren olayım istemedim! Ben fikirler uyuşsun istedim… Birlikteliği özledim ![]() Ben erkek gibi bağıran olmak istemedim! Ben susabilmeyi istedim… Sakinlik ve huzuru özledim ![]() Ben erkek gibi özgürlük istemedim! Kadın gibi sorgulanmak istedim… Kıskanılmayı özledim ![]() Ben erkek gibi gözlerim uzaklarda olsun istemedim! Yakınımdakileri sevmek istedim… Paylaşabilmeyi özledim ![]() Ben erkeğimin bana ‘’seksisin’’ demesini istemedim! Ben ‘’güzelim’’ denilsin istedim… Yumuşacık duyguları özledim ![]() Ben erkek gibi güçlü görüneyim istemedim! Gücü onlarda görmek istedim… Sahiplenilmeyi özledim ![]() Ben erkek gibi arkadaş olayım istemedim! Ben erkeğimin kadını olayım istedim… Kadınım denilmesini özledim ![]() Ben erkek gibi hiç baba olmayı istemedim! Ben hep anne olmak istedim… Anneyken bile bu duyguyu özledim ![]() Ben hiç erkeğimin anası olmak istemedim! Ben sevgilim denilsin istedim… Fark edilmeyi özledim ![]() Ben hiç erkek gibi bir kadın olmayı istemedim! Ben hep kadın gibi kadın olmayı istedim… Ve içimdeki ******yi özledim ![]() Yaradılış tan mı? Yoksa! Yaşananlardan mı? Bir kadın ![]() ![]() ![]() Daha doğduğumuz da fiziki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güçlü kadın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve! Yaşamın getirdiklerinle ![]() ![]() ![]() Feminist değilim ve olmak da istemedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sanırım; Hiçbir kadın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer yaşam; Kadına güçlü olmasını gerektirecek bir yol çizip de… mecbur etmişse! Peki ![]() ![]() Eğer yaşam; Onca yükün altında ezilesi bir yaşam sunmuşsa ![]() ![]() Bir kadını ![]() ALINTI ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|