|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
beraat, ettiği, giyer, hakimler, hüküm, sanıkların, yerde |
![]() |
Sanıkların Beraat Ettiği Yerde, Hakimler Hüküm Giyer... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sanıkların Beraat Ettiği Yerde, Hakimler Hüküm Giyer...Ben bir türlü anlamadım ![]() Biz hangi yasağı çiğnerken kim suçüstü yakaladı bizi Hangi mahkeme neyle yargıladı ? Hangi zindan hapsetti ümitlerimizi Şimdi kaç yaşındadır acaba acılarımız ve ne zaman azat edilecek hiçbir günahı olmayan masum rüyalarımız ? Zulamızda hırçın bakan bir “yâr” resmi bulunmuş ![]() ![]() ![]() Oysa sevmek hiçbir canlı varlığa uzak değil ![]() Biz neyin bedelini ödüyoruz? Dostlukların darbesini ![]() Neydi beni İstanbul’a küstüren ![]() Şimdi üretilen hangi saçma kelime açıklayabilir cevapsız kalan bu soruları ![]() Bizi neden bu kadar çok yorma gereği duydu hayat ? Oysa biz… Hani en çok sevdiklerinin vurdukları; biz… Karşılıksız kalan iyi niyetlerin mağdurları Hep savunmasızken yapıldı umutlarımıza suikastlar Hep zamansız ve sebepsiz gitti ömrümüzden gidenler Bize bütün sonlarda ağlamak kaldı Oysa masumiyetimiz bizi yargılayan bütün hayat mahkemelerince biliniyordu ama bir türlü söylenemiyordu Çünkü … Çünkü SANIKLARIN BERAAT ETTİĞİ YERDE ![]() ALINTI |
![]() |
![]() |
|