Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayazında…, derinim, içimde, sevginin, yanım, üşüyor

Derinim Kendi İçimde Üşüyor her bir yanım sevginin ayazında…

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Derinim Kendi İçimde Üşüyor her bir yanım sevginin ayazında…

Derinim Kendi İçimde

Gözlerime bahar değdi…
Yüreğim kış’ta kayboldu…
Üşüyor her bir yanım sevginin ayazında…

Yüzüme vurmuyor ılık nefesi baharın…Gül kokular sinmiyor üzerime…Şehrim parlıyor sağına soluna…Ama…Bir ben böyle şaşkınım, iklimini şaşırmış kuşlar gibi…Kendimi bulamıyorum bahara aşık gözlerinin içinde…Tükeniyorum terk ettiğin sevginin ellerinde…

Ruhum düşlerine sığındığım gecelerim gibi simsiyah…
Oysa gözlerime hayran tüm renkler…
Ve yarışıyor her biri bende olabilmek için…
Nafile, duyulmuyor sesler…
Görünmüyor renkler…

İçime sarılıyorum üşüdükçe…Daha bir düşüyorum ellerinden işte…Rengarenk hayatın içinde yakıştıramıyorum hiçbir rengi kendime…Kendime karşı savaşıyorum var olan gücümle…Hiçbirşey duymuyorum artık…Sessizlik ele geçiriyor mağlubiyeti sindiremeyen duygularımı…Sadece yazıyorum, anlatamadıklarımı…

Derinim kendi içimde ben…
Kayıp bir yüreğin içinde hayallerim…
Bulunmak istemiyorum özlemlerin içinde…
Uzaklığına vurgunum yalnızlığın…

Bir adım atsam sana,yüreğimi sereceğim gözler önüne sankiAdımlarımı durdurdumVeBir perde çektim göz kapaklarımdan,yüreğime…Sadece gözlerimde saklı herşeyim…

Ve ben,
Kendimi bile ‘sır’ım bedenimde…

Alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com