|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
geç, kalacaksın, keşkelerde, yanacaksın |
![]() |
Sen Bana Geç Kalacaksın, Keşkelerde Yanacaksın.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Bana Geç Kalacaksın, Keşkelerde Yanacaksın..Kalmakla gitmek, sevmekle vazgeçmek arasında gidip gelen bir labirentin içinde,hala yok olduğum yerdeyim ![]() Bu sonu, ben mi çizmiştim ki ellerimle, giden yar değil de, ben miydim,ben mi bırakmıştım ki o devasa uçurumdan kendimi ![]() ![]() Neden diye sormuyorum artık kendime, anladım, hayat bana en ağır rolünü vermişti ![]() Seçme şansım yoktu, başka bir role bürünme şansım, ya hayatın istediği gibi olacaktı yada hayatın istediği gibi ve istediği gibide yapıyordu herşeyi ![]() ![]() ![]() Susmalıyım dedim zaman zaman, susmalıyım ki, belki bir deva olur yarama, belki hayat, bir güzellik yaparda, can katar canıma ![]() Oysa bilmeliydim, hayat karşıydı benim yaşadığım sevdaya ![]() ![]() ![]() Baharların hayalini kurdum, hep sonbharımda, herşeye yeniden başlayan dünya,doğa belki bende, yeniden başlardım eski güzel günlerimi yaşamaya ![]() Olmadı bahar hiç gelmedi hazanıma ![]() Vuslatım olamadı hiç,kaybolamadım gözlerinin uçurumunda, heyecanını tadamadım yanında olmanın,kitlenmedi uzuvlarım ![]() ![]() ![]() Ne diyeyim ki sevgili, beni sen tükettin ![]() ![]() ![]() Sevdana düştüğümden beri ; ayaz buralar,güneş doğmuyor,ısıtmıyor tenimi,içimdeki yangın bile buz kesiyor hasretten,göz yaşlarım süzülürken yanaklarımdan, donuyor ![]() Öyle üşüyorum işte ![]() Kimdi hak etmeyen bu sevdayı, bana mı çok fazlaydın, yoksa sevdam mı ağırdı sana, matematiksel bir denklem kuramadım ![]() Hep bilinmeyenlerde saklı kaldı, en aşikar yanlarımız ![]() Velhasıl yaşyamadık işte, paylaşamadık bir ömrü, neresine sığmamıştık ki koca dünyanın,bedenime büyük gelmişti sevdan, lakin kalbime sığmıyordun işte ![]() Şimdi soruyorum hep cevapsız kalan sorumu, hayat bana, seni çok mu görmüştü,bir oyunun içine mi salmıştı, sevdanı sunarak bana, hayat neden bu rolü bana vermişti ? Herşeye rağmen, vazgeçemedim işte, çıkmaz sokaklarında kaybolmayı seçmiştim hep, sonu hep sana varan yollar tüketmiştim,bile bile sana kaybolmuştum, sevdanın bilinmeyen şehrinde ![]() Hep bekleyenin olmuştum hiç gelmeyeceğin duraklarda,hiç geçmediğin sokağımda ; seni düşler olmuştum ![]() Ve hep sana yazıyorum sevgili,hep sana sevdamı, hep sana yazıyorum noktasını koyamağıdım veda mektuplarını ![]() Zarfsız, pulsuz biriktiriyorum, saklıyorum hepsini ve ben biliyorum sevgili, değdiğinde satırlarım gözlerine, çok geç olacak ![]() Ben sana erken geldim ama sen bana geç kalacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() Mektuplarım değdiğinde ellerine,yangınımı duyacak,o zaman yanacaksın değdiğinde satırlarım gözlerine,akmayan göz yaşlarım senin teninden inecek yüreğine ![]() Benim vuslata yanışım senin hasretine karışacak o vakit anlayacaksın bu yüreğin sancısını, o vakit kanayacak yüreğinde hiç bilmediğin bir nokta,ahların kar etmeyecek, bir cana verdiğin bu azap seni belkide hiç olmadığın kadar yakınıma, omuzlarını omuzlarıma değdirecek ![]() Sende yeni başlayan yangın ne yazık ki bende çoktan bitmiş, nefesim tükenmiş olacak ![]() Keşkelerine karışacak pişmanlıkların, neden diye haykırışların çiğerlerini parçalayacak ![]() Ben gitmiş olacağım, sevmelerimi sevebilenlere bırakıp,umudumu hak edenlere vererek,hayatın en acı rolünü sana bırakacak, terki diyar edeceğim hayatın tozlu caddelerinden ![]() Mahşere sakladığım vuslatımı,vuslat düşlerimi, senin ellerine bırakacağım ![]() Ne olursa olsun dilimden düşen son hece,sen olacaksın ve ebede dek kulaklarını,kalbini,çiğerlerini yakan bu sesi istesende silemeyeceksin ve ben çoktan gitmiş olacağım ![]() Sen pişmanlıklarınla baş başa, keşkelerde yanacaksın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|