![]() |
Sana Tutunurken Düşmeyi Zaten Göze Aldım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sana Tutunurken Düşmeyi Zaten Göze AldımSana Tutunurken Düşmeyi Zaten Göze Aldım Ve düslerim avuclarimdayken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Varligimin tek anlami/yoklugun ! Sen'siz büyüdügüm günlerde büyüttüm sen'imi ![]() ![]() ![]() Bu yürege sigmayacak kadar Kocamansin artik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baktigim hersey/de Sen ol ![]() ![]() ![]() Gercege bölersek bizi /gönülü ezen ' sadece mesafeler oluyor ![]() ![]() ![]() Hayallerimde ise Kocaman bir biz Hayati avuclarimizin icine almis olabilen! Seni seninle yasayabilmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ögrenmesi vaktimi aldi!Ögrenebilmesi Güctü ![]() ![]() Büyük bi sorumluluktu ![]() ![]() Bi türlü varliginin benimle olmasini kabullenemiyordum ![]() ![]() Cünkü birsey yok'ken zaten gitme ihtimali olmazdi ![]() ![]() Ve bu yüzden O insani kaybetme korkundan yoksun olurdun ![]() ![]() Yani ![]() ![]() ![]() ![]() Kaybetmemek ugruna ![]() ![]() ![]() En incelere kadar düsündüm seni/beni ![]() ![]() ![]() Sevgimi yollara serptim ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece varligini hissetmek (bile) yeterli/mutluluklarin en zirvesine cikabilmek icin! Dokunmasi bambaska ama ![]() ![]() ![]() Gözlerimle degil Yüregimle seviyorum seni ![]() ![]() ![]() Ellerimle degil Kalbimle dokunuyorum sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gülüslerimin kahramani ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle yakisiyorki sana gülüsler/ ![]() ![]() ![]() Sen hep mutlu ol ![]() ![]() ![]() Biliyorum vuslat' yakinlarda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabrediyorum !! Cok degil ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz Sabir ![]() ![]() ![]() ![]() Elbet birgün kavusacagim sana ! Seni seviyorum Gülüs'lerim ![]() ![]() Mutlulugum ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı * |
![]() |
![]() |
|