![]() |
Yaşayınca anladıklarımız |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşayınca anladıklarımızBunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım ![]() Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, kendi yolumu çizdiğimde anladım ![]() Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil ![]() ![]() Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım ![]() ![]() Yüreğinde aşk olmadan geçen her gün kayıpmış, Aşk peşinden neden yalınayak koştuğunu anladım ![]() ![]() Acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden, Neden hiç ağlamadığını anladım ![]() ![]() Ağlayanı güldürebilmek, ağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş, Gözyaşımı kahkahaya çevirdiğinde anladım ![]() ![]() Bir insanı herhangi biri kırabilir, ama bir tek en çok sevdiği, acıtabilirmiş, Çok acıttığında anladım ![]() ![]() Fakat,hak edermiş sevilen onun için dökülen her damla gözyaşını, Gözyaşlarıyla birlikte sevinçler terk ettiğinde anladım ![]() ![]() Yalan söylememek değil, gerçeği gizlememekmiş marifet, Yüreğini elime koyduğunda anladım ![]() ![]() ”Sana ihtiyacım var, gel ! ” diyebilmekmiş güçlü olmak, Sana ”git” dediğimde anladım ![]() ![]() Biri sana ”git” dediğinde, ”kalmak istiyorum” diyebilmekmiş sevmek, Git dediklerinde gittiğimde anladım ![]() ![]() Sana sevgim şımarık bir çocukmuş, her düştüğünde zırıl zırıl ağlayan, Büyüyüp bana sımsıkı sarıldığında anladım ![]() ![]() Özür dilemek değil, ”affet beni” diye haykırmak istemekmiş pişman olmak, Gerçekten pişman olduğumda anladım ![]() ![]() Ve gurur, kaybedenlerin,acizlerin maskesiymiş, Sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış, Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım ![]() ![]() Ölürcesine isteyen,beklemez,sadece umut edermiş bir gün affedilmeyi, Beni af etmeni ölürcesine istediğimde anladım ![]() ![]() Sevgi emekmiş, Emek ise vazgeçmeyecek kadar, ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş… CAN YÜCEL ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|