Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, kapladı, mektubu, odamı, sensizlik, özlem

Sensizlik odamı kapladı özlem aşk mektubu,

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sensizlik odamı kapladı özlem aşk mektubu,

Üyeler Görebilir ]

Sensizlik odamı kapladı zaman her zamankinden daha yavaştıgiden gelen başlayan biten bütün aşklar bu odadaydıanılar,yıpranmış duygular,eskimiş kağıtlar…
Geçen her dakika bir ömre bedeldisensiz olunca geçen saman benim için değersizdibu oda sensiz çok sessizdibu yürek sen olmayınca çok………her şey biterdi bir bakışınlagözlerin beni vurduğunda o an bana bitmeyecek gibi gelirdiama gözlerin çevrildiğinde her şey biterdi ve sensizlik geri gelirdisen olmayınca saman buralarda geçmezdi
Sevgiler vardı yüreğimin en derininde henüz bitmemiş bitememişher bakışında biraz daha yeşerenseni her düşündüğümde biraz daha güzelleşenama sen yoksan sevginin bir anlamı yoktu ve sen yoktun bende ,çok uzaklardaydınulaşamayacağım yerlerde
Şimdi sen yoksun ya sevgide yok benim için,yaşamak ,gülmek,ağlamak,sevmek…… kısacası sen yoksan hayat yok benim için ……zamanın bile önemi yok…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com