Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografisi, ebru, hayatı, kimdirebru, yaşar

Ebru Yaşar kimdir-Ebru Yaşar hayatı,biyografisi

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

08 AĞustos 1977 Yilinda Ankara'da DoĞdu AŞkim! Ebru'm, Aslen AĞri- EleŞkİrt- HayrangÖl'lÜ AŞkim 3 KardeŞ Bİr Abİsİ Ve Kendİsİne Çok Benzeyen Bİr De Kiz KardeŞİ Var Babasi Emnİyet Şube MÜdÜrlÜĞÜnden, Annesİ İse, Malİye'den Emeklİ Babasinin GÖrevİ Dolayisiyla ÇocukluĞunda TÜm TÜrkİye'yİ DolaŞti AŞkim AĞri, Ankara, Adapazari, Konya Ve Bİtlİs Şehİrlerİnde YaŞadi Lİseyİ Bİtlİs'te Bİtİrdİkten Sonra Ankara'ya Gİttİ Ve Buradan Konservatuvar Sinavlarina Gİrmek İÇİn İstanbul'a Geldİ Bİrİncİ Sinifta Okurken Burhan ÇaÇan'in Plak Şİrketİyle İŞ Yapanlar Tarafindan KeŞfedİldİ Burhan ÇaÇan İle Uzaktan Da Akraba OlduĞu İÇİn Sesİnİ Dİnledİkten Sonra Armaya BaŞladi Ebru'mu Ve AnlaŞma Yapildi
1995 Yilinda İlk Kasedİ Olan "bu Sahİlde" İle MÜzİk DÜnyasina Adim Atan AŞkim'in Kasetİ BÜyÜk İlgİ GÖrdÜ Ve Ardindan İkİ Yil Sonra 1997 Yilinda "sevenler Ölmez" İsİmlİ İkİncİ Kasetİ Çikti Pİyasaya Fakat Sonralari Malum AnlaŞmazlik Ortaya Çikti Ebru'm Aradakİ Sevgİ Ve Saygi Yok Olmasin Dİye Fİrmasindan Ayrildi Ve "İdobay" İle AnlaŞarak ÜÇÜncÜ Ve Son Kasetİ Olan "senİ Anan Benİm İÇİn DoĞurmuŞ" İle MÜthİŞ Bİr Patlama Yapti

Kaset Sonrasi Patronu İbrahİm Tatlises İle Hakkinda Çikan AŞk Dedİkodularina Çok ÜzÜlen Ebru'm, Tatlises İle Aralarinda HİÇ Bİr Zaman AŞk YaŞanmadiĞini Her Firsatta Yİneledİ Ve MÜkemmel Bİr Şey SÖyledİ : " O'nun Bana Olan AŞki DÜzgÜn İnsan OluŞumadir" GÖnlÜndekİ Neyse AĞzindakİ De O Olan AŞkim Sanat Camİasina Da Bİraz Sİtemkar ! AŞkim, Bİr Çok Kİrlİ İlİŞkİnİn YaŞandiĞi Sanat Camİasina Ayak Uyduramiyor Ve Bunu Da Rol Yapamamasina BaĞliyor, Ve Yİnelİyor : " Hayatta Rol Yapamiyorum, Yapamam ! "

Şu An İstanbul Teknİk Ünİversİtesİ Devlet Konservatuvari İkİncİ Sinif ÖĞrencİsİ Olan AŞkimin En Belİrgİn Özellİklerİ, ÇaliŞkan Ve Hirsli Olmasi En BeĞendİĞİ SanatÇilar İse, İbrahİm Tatlises Ve BÜlent Ersoy

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com