Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
berksan, biyografisi, hayati, kimdir

berksan - berksan hayati, kimdir, biyografisi

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

berksan - berksan hayati, kimdir, biyografisi

berksan

Ben Kimim?

1979 Ankara doğumluyum Müziğe ilkokul üçüncü sınıfta başladımBabamın müzige olan ilgimi keşfetmesiyle,Ankara radyo evinin açtığı bir sınavla Türk sanat müzigi çocuk korosuna girdimÖzgen Gürbüz yönetiminde bes yıl çocuk korosunda çalışmalarımı sürdürdümDaha sonra Tuncay Yalın'dan şan dersleri almaya devam ettimSolo olarak ilk sahne deneyimimi Ankara'da Cabare adlI gece clup da yasadımBirkaç yıl sonra yine aynı clup da istek üzerine sahneye çıktımVe Istanbul'a doğru yola

O gece beni dinleyenler arasında, beni bu hayalim için cesaretlendirecek ve teşfik edecek olan Fatoş Çinkitaş'la tanıştım Macera böyle basladı

Bundan yaklaşık iki hafta sonra su anki prodüktörüm Metin İlhan'la tanıstımTabi herşey bu kadar kolay olmadıAma ben kararımı vermiştim artIk ve İstanbul'a yerleştimAlbümde bulunan şarkıları hazırladığım süre içerisinde yaklaşık iki yıl boyunca büyük bir clup da vokal olarak çalıştımSonrasında stüdyoda uzun ve meşakatli bir çalışma ve ÇİLEK beni sizlerle bulusturduDilerim hiç ayrılmayız

İlk albümüm "Çilek"i tanımak ister misiniz?

Albümde 14 şarkı yer alıyorBu şarkıların 13'ü benim imzamı taşıyorFıstık,Allahım ve Gelincik adlı şarkılarımı müzikteki ruh ikizim olduğunu düşündüğüm ve albümünün aranjörlüğünü yapan dostum Mehmethan'la paylaştımAlbümde Yalnız Gezen adlı şarkıyı müzisyen dostum Aykut Alan'dan aldımAlbümümün Prodüktörlüğünü Metin İlhan üstlenmiştir

Hedeflerim mi?

İlk olarak hedefim,kalplerinizde küçücük de olsa bir yer edinebilmek,şarkılarımı olabildiğince fazla kişiyle paylaşmak ve yenileri için enerji depolayıp yeniden stüdyoya girmekTabi bu arada Türkiye'nin neresinde olursanız olun sizin beni görmek istediğiniz her yerde konserler aracıyla sizlerle buluşmakAma en büyük hedefim gönüllerinizdeki yerimin kalıcı olabilmesidir

Şarkılar Herşeydir

Fazla söze gerek yok beni gerçekten tanımak istiyorsanız tüm samimiyetimle şarkılarımdayım

B E R K S A N*** O N L I N E* --->> R E S M I** W E B** S I T E S I************************************************* ************************************************** ************************************************** **********************************

Meslek: şarkıcı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com