![]() |
berksan - berksan hayati, kimdir, biyografisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() berksan - berksan hayati, kimdir, biyografisiberksan Ben Kimim? 1979 Ankara doğumluyum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O gece beni dinleyenler arasında, beni bu hayalim için cesaretlendirecek ve teşfik edecek olan Fatoş Çinkitaş'la tanıştım ![]() ![]() ![]() ![]() Bundan yaklaşık iki hafta sonra su anki prodüktörüm Metin İlhan'la tanıstım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlk albümüm "Çilek"i tanımak ister misiniz? Albümde 14 şarkı yer alıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hedeflerim mi? İlk olarak hedefim,kalplerinizde küçücük de olsa bir yer edinebilmek,şarkılarımı olabildiğince fazla kişiyle paylaşmak ve yenileri için enerji depolayıp yeniden stüdyoya girmek ![]() ![]() ![]() Şarkılar Herşeydir ![]() Fazla söze gerek yok beni gerçekten tanımak istiyorsanız tüm samimiyetimle şarkılarımdayım ![]() ![]() ![]() B E R K S A N*** O N L I N E* --->> R E S M I** W E B** S I T E S I************************************************* ************************************************** ************************************************** ********************************** Meslek: şarkıcı |
![]() |
![]() |
|