|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arar, biyografisi, funda, hayatı, kimdirfunda |
![]() |
funda arar kimdir-funda arar hayatı,biyografisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() funda arar kimdir-funda arar hayatı,biyografisifunda arar kimdir-funda arar hayatı,biyografisi FUNDA ARAR BİYOGRAFİ 1975 yılında Ankara’da doğdu ![]() ![]() Müziğe olan ilgisi ve yeteneği küçük yaşlarda fark edilen Funda Arar, ilkokul 3 ![]() ![]() ![]() ![]() 2000 yılı Mart ayında sessiz sakin görünümlü hüzünlü gencecik bir kız üzerinde siyah bir manto güvercinler arasında “ sokaktayım kimsesiz bir sokak ortasında / yürüyorum arkama bakmadan yürüyorum / yolumun karanlığa karışan noktasında / sanki beni bekleyen bir hayal görüyorum” diye haykırıyordu ![]() ![]() ![]() Bu hüzünlü şarkının ardından Funda Arar “Aysel” le bizi 1950’li yıllara götürdü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Funda Arar ın 2002 Mart’ında ikinci solo albümü Alagül’ü müzik severlerin beğenisine sundu ![]() ![]() Bu albüm ile birlikte 2002 ve 2003 yılında Üniversitelerin Bahar şenlikleri, festivaller ve bayi toplantıları içeren yoğun bir konser dizisi gerçekleştirdi ![]() Magazin Gazetecileri Derneği’nden 2002 yılında Kıraç ile birlikte yaptığı Sevgiliye albümü dolayısıyla en iyi çıkış yapan sanatçı ödülü aldı ![]() 2003 yılının ekim ayında üçüncü solo “Sevda Yanığı” albümü ile dinleyenlerine ulaştı ![]() ![]() ![]() ![]() DİSKOGRAFİ ALBÜMLER “Sevgilerde “ – 2000 “Sevgiliye” - 2001 Kıraç ile Düet albüm “Alagül” - 2002 “Sevda Yanığı” - 2003 Meslek: şarkıcı |
![]() |
![]() |
|