|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adrian, biyografisi, cem, hayati, kimdir |
![]() |
cem adrian - cem adrian hayati, kimdir, biyografisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() cem adrian - cem adrian hayati, kimdir, biyografisiÜnlü müzisyen Fazıl Say, Cem Adrian’ı şu sözlerle anlatıyor: “Anlatması zor! En peslerden koloratur ötesi en tizlere yayılan, dile kolay, 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kısacası, normal bir insanın ses tellerinden daha uzun ses telleri var, ne var ki bunda demeyin, çünkü Cem Adrian'ı herkesten ayıran en belirgin özellik o ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cem Adrian'a albümünün Prodüktörlüğünü kendisi, Yardımcı Prodüktörlüğünü ise Basemode Records'tan Emin Yasin Vural yapıyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() cem adrian - cem adrian hayati, kimdir, biyografisiYalnız Da Ayağa Kalkabilirim Sevmek eski bir yolcu Artık geri dönmeyecek Ayrılık bir sarkı Kimse dinlemeyecek Aşk eski bir palavra Artık burdan geçmeyecek İnanmak bir yol Kimse yurumeyecek Hayır istemem bir baskasını Yalnız da ayaga kalkabilirm Hayır dokunma bir baskasına Tutunmadan da ayaga kalkabilirim Hayır istemem bir baskasını Yalnız da ayaga kalkabilirm Hayır dokunma bir baskasına Tutunmadan da ayaga kalkabilirim Hayır istemem bir baskasını Yalnız da ayaga kalkabilirm Hayır dokunma bir baskasına Tutunmadan da ayaga kalkabilirim Hayır istemem bir baskasını Yalnız da ayaga kalkabilirm Hayır dokunma bir baskasına Tutunmadan da ayaga kalkabilirim Hayır istemem bir baskasını Yalnız da ayaga kalkabilirm Hayır dokunma bir baskasına Tutunmadan da ayaga kalkabilirim Yağmur Korkmuyorum artık senden gece ![]() Korkmuyorum hiç karanlık Üzerime gel istersen Sar beni ben kaçıp gitmem ![]() Korkmuyorum artık senden yalnızlık Korkmuyorum hiç korkmuyorum ![]() Yüreğime vur istersen Kalmadı hiç kaçıp gitmem ![]() Sokaklarda yanımda dolaşan yağmur Geceleri başucumda duran yağmur Avucumda ellerin yerine yağmur Vur yüzüme vur yüzüme ![]() Saçlarımda nefesin yerine yağmur Dudağımda dudağın yerine yağmur Gökyüzünden çaresizliğimi yağmur Vur yüzüme vur yüzüme Korkmuyorum artık senden gece ![]() Korkmuyorum hiç karanlık Üzerime gel istersen Sar beni ben kaçıp gitmem ![]() Korkmuyorum artık senden yalnızlık Korkmuyorum hiç korkmuyorum ![]() Yüreğime vur vur istersen Kalmadı hiç kaçıp gitmem ![]() Sokaklarda yanımda dolaşan yağmur Geceleri başucumda duran yağmur Avucumda ellerin yerine yağmur Vur yüzüme vur yüzüme ![]() Saçlarımda nefesin yerine yağmur Dudağımda dudağın yerine yağmur Gökyüzünden çaresizliğimi yağmur Vur yüzüme vur yüzüme Vur yüzüme hadi vur yüzüme Daha hızlı yağmur Yağ hadi yağmur Ağlar gibi yağmur Vur yüzüme yağmur Yağ hadi yağmur Çok üzdün çok üzgün çok üzgün yağmur Kaybedecek neyim kaldı ne kaldı yağmur Vur yüzüme vur yüzüme Yağmur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonbahar Düştü elleri içimdeki boşluğa, Su titredi, yaprak oynadı dalında ![]() Kesti elimi yüzündeki kirpiği, Kalbimde bir çiçek açtı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir rüya olmalı gördüğüm, Gördüğüm bir rüya olmalı, Belki de belki de hiç uyandırmamalı ![]() ![]() ![]() Sonbahar sonbahar olmalı, Sebebi sebebi sonbahar, Sonbahar sonbahar ![]() ![]() Korkmuyorum hiç ! Başla hadi! Sar karanlığına beni, Al en derinine hadi! Sar bikere sar bikere! Başla hadi! Vur yalnızlığınla beni, Yerden yere yerden yere hadi! Vur bikere vur bikere! Başla! yıka yağmurlarında beni, Islat yine ıslat yine hadi ağlat! Kaybet kaldırımlarında beni, Yürüt yine üşüt yine hadi! Korkmuyorum! Korkmuyorum! Odam Kireç Tutmuyor Odam kireç tutmuyor kumunu karmayınca Sevda baştan gitmiyor yar ile yatmayınca Odam kireçtir benim yüzüm güleçtir benim Soyun da gir koynuma terim ilaçtır benim Baba ben derviş miyem hırkamı geymiş miyem Ben sevdim eller aldı, neden ben ölmüş müyem Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım Bulutlardan beyaz,gökyüzünden mavi aldım Denizlerden sonsuzluk,gözlerinden umut aldım Yıldızlardan ışık,kuşlardan haber aldım Annemden önlük,tanrıdan inanç aldım Ben bu şarkıyı sana yazdım Gecelerden yalnızlık,sabahlardan umut aldım Sesleri dinledim,dinledim cesaret aldım Gözyaşlarından şarkı,karanlıktan korku aldım İçine biraz hüzün,hüzün kattım Şarkı yaptım Ben bu şarkıyı sana yazdım Aşk Bu Gece Şehri Terk Etti Yaz çocuk bu gece İsmimi yollarına bu kente Anlat ne demekmiş kazı caddelere Aşk bu gece şehri terketti Çal cocuk bu gece Sehrin tüm kapılarını hüzünle Islak kelebekler bırak ellerine söyle Aşk bu gece şehri terketti Kal duymayı bekledi Git duymayı degilde Sadece sevilmeyi istedı Bu onun suçu değildi Döküldü bu gece Yagmur gozlerıne elıne yuzune Al ısıt ellerın cok soguk kapat gögsüne Çarpıyor yuzune rüzgar ellerıne sacının telıne Sev onu kalbi çok çok soğuk ısıt göğsünde Kal duymayı bekledi Git duymayı değillde Sadece sevılmeyı istedi Bu onun suçu değildi Döküldü bu gece Yağmur gozlerine eline yüzüne Al ısıt ellerin cok soğuk kapat gögsüne Çarpıyor yüzüne rüzgar ellerine saçının teline Sev onu kalbi çok çok soğuk ısıt göğsünde |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() cem adrian - cem adrian hayati, kimdir, biyografisicem adrian 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 18 yaşında başladığı radyoculuk hayatına 6 yıl devam etmiş, bu süre içinde tiyatro ve fotografçılık eğitimi almış, çalıştığı radyonun kayıt stüdyosunda kendine ait yaklaşık 250 şarkı kaydetmiştir ![]() 2003 yılında İstanbul'da Serkan ve Efkan Erdal'la kurdukları Mystika isimli etnik müzik grubunda solist ve dansçı olarak çeşitli mekanlarda sahne almıştır ![]() 2004 sonbaharında Fazıl Say'ın davetiyle Bilkent üniversitesi sahne sanatları fakültesinde özel öğrenci statüsünde eğitime başlamış, 2005 şubat ayında "Ben bu şarkıyı sana yazdım" isimli ilk albümünü yayınlamıştır ![]() ![]() ![]() 2005 yılında Babylon konserler dizisi başta olmak üzere Türkiye'de verdiği konserlerini, 2005 eylül ayında Hamburg müzik sezonunun açılışında Fazıl Say, Bremen jazz festivalinde Burhan Öcal ve Fazıl Say'la sürdürmüştür ![]() 2006 yılı ocak ayında prodüktörlüğünü kendisinin üstlendiği ve 2006 sonbahar aylarında yayınlanacak olan 2 ![]() ![]() Meslek: şarkıcı |
![]() |
![]() |
|