|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
biyografisi, hayatı, kimdirvolkan, konak, volkan |
![]() |
VoLKAN KONAK kimdir-VoLKAN KONAK hayatı,biyografisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() VoLKAN KONAK kimdir-VoLKAN KONAK hayatı,biyografisiGüzel Türkiye’ min güzel insanları sevgili yoldaşlarım ![]() Bu gece yarısı uzaklardan gelen seslerle, yine muzaffer bir uğultu olan seslerle yerimden fırladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir tanelerim TV programına ara verdik başka bir kanalla görüşmeler de var ama açıkçası ben o kadar iştahlı değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() facebook'ta 79 bin hayranı bulunan Volkan Konak, "Herkes beni dinlemesin" dedi, sıraladı: Beni faşistler, katiller dinlemeyecek! Arkadaşı sıtmalı hayvanlar gibi açlıktan titrerken karısına sarılıp yatan dinlemeyecek! Karısına şiddet uygulayan adamlar dinlemeyecek! ![]() ![]() İşte , Sabah gazetesinden ASLI ÖRNEK' in Volkan KONAK ile yaptığı röporataj ![]() ![]() ![]() Karadeniz'in hırçın çocuğu Volkan Konak, yeni albümü 'Mimoza'yı geçtiğimiz günlerde çıkardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Albümünüzde 'Cerrahpaşa 2' diye bir parçanız var ![]() ![]() Kartonete koymadık ki, insanlara esnaflık gibi gelmesin, 'Bak önceki albümde tuttu da devamını yapmış' demesinler diye ![]() ![]() ![]() ![]() GÜNEŞLİ HAVA BENİ BOZAR! * Şarkılarınızı ve müziğinizi nasıl tanımlıyorsunuz? Ben ihtiyaç müziği yapıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * En son 2006 yılında 'Mora' albümünü çıkarmışsınız ![]() ![]() ![]() ![]() Evet, yaptılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YALAN SÖYLEMEM! * Peki sizi niçin bu kadar çok seviyorlar? Ben de bunu çok düşündüm ve şuna karar verdim: Aslında bütün hadise samimiyet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * 'Başarısızlıklarım da oldu' dediniz ![]() Ben son üç-dört yıldır böyle bir sevgiyle yaşıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Evli misiniz? Evet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() POPÜLER OLMAM * Kaç yıldır evlisiniz? Eşiniz bu camiadan biri mi? 1998 yılında evlendik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Peki eşiniz kıskanıyor mu? Hiç kıskanmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Ama bu aslında iyi bir şey değil mi? Albüme de katkısı var ![]() ![]() ![]() Ama ben ne istiyorum biliyor musunuz? Beni herkes dinlemesin! Çünkü beni herkes dinlerse, ben üzülürüm ![]() ![]() ![]() ![]() * Korsan albümlerinizi görüyor musunuz? Görünce ne hissediyorsunuz? Çok görüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Ölümden korkuyor musunuz? Ölüm benden korksun! Ben ondan niye korkacakmışım? Ölüm geldiğinde ben kapıdan çıkmış olurum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeşim Ustaoğlu'yla beni tanıştırın! * Müziği bırakacak mısınız? Bir albüm daha yaptıktan sonra Volkan Konak eserleri diye çift CD'lik bir çalışma çıkaracağım ![]() ![]() ![]() * Yeşim Ustaoğlu'nu nasıl buluyorsunuz? Çok başarılı buluyorum ve onunla tanışmak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazım Koyuncu herif gibi öldü ben de herif gibi öleceğim! * Kanserden ürküyor musunuz? Checkup yaptırır mısınız? Yaptırıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Babanızın ölümü de Çernobil'e mi bağlı ![]() ![]() ![]() Ben babamın ölümünü Çernobil'e bağlamam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üretkenliğimi kaybetmemek için internete girmiyorum! * Siyasi partilerden size çok teklif geldiğini duydum, doğru mu? Evet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * facebook'ta 79 bin üyeniz var biliyor musunuz? Biliyorum bana söyleniyor ama ben internet özürlüyüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Volkan Konak alıntıdır |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() VoLKAN KONAK kimdir-VoLKAN KONAK hayatı,biyografisi1967 yılında Trabzon’ un Maçka ilçesinin Hacevera köyünde doğdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sanat ve müzik hayatına 1987 yılında Maçka yöresinde yaptığı derleme çalışmalarını topladığı “Suların Horon Yeri” adlı müzik albümüyle başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1994 yılında yine kendi eserlerini kapsayan “Gelir misin Benimle” adlı albümü dinleyicilerin beğenisine sundu ![]() 1996 yılında “Volkanik Parçalar” adlı albümüyle sevenlerinin karşısına çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() Volkan KONAK albümünde sergilediği 50’ ye yakın besteleriyle sadece dinleyicilerinin değil çeşitli kurum ve kuruluşlarında takdirini toplamış ve ödüllendirilmiştir ![]() ![]() ![]() Ayrıca 2005’de Maranda albümü yüksek tirajı nedeniyle DMC tarafından Elmas Plak, 2006’ta Mora albümü ise MÜYAP tarafından altın plakla ödüllendirildi ![]() Volkan KONAK bu kıymetli ödülleri almanın mutluluğunu yaşamakla beraber, halktan ve hayattan aldığı ödüllerin onurunu ise en baş köşesinde taşımaktadır ![]() "KARISINI DÖVENLER-KATİLLER-FAŞİSTLER BENİ DİNLEMESİN ![]() ![]() ![]() ![]() (Volkan KONAK) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() VoLKAN KONAK kimdir-VoLKAN KONAK hayatı,biyografisi'Karadeniz uşağı dünyalarda bir tane’ Volkan Konak, Karadeniz müziğini çağdaş yorumla geniş kitlelere ulaştırma çabasına çok genç yaşında girişmiş, okullu bir sanatçı ![]() Yüzyıllardır kemençe eşliğinde seslendirilmiş Karadeniz ezgilerini, bölgenin ritmine uygun gitar arayışlarıyla, Batılı sazlarla diğer bölgelerimize ve dünyaya taşıdı Konak; kendi rengini, şivesini hiç ihmal etmeden ![]() Yerli poptaki çıkışın Anadolu kaynaklı ezgilerden geçtiğini doğru özümseyen ve uygulayan isimlerden olan Volkan Konak, 1967’de Trabzon-Maçka’da doğdu ![]() Lise öğretmeninin teşvikiyle, on altı yaşında İstanbul’a gidip İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuarı’nda eğitim gördü ![]() ![]() Okul döneminde Trabzon civarında yaptığı derlemelerle işe başladı ve pop pazarının hareketlendiği günlerde bunları Efulim albümünde topladı ![]() ![]() Basın, Konak’ın müziğine ‘Karadeniz Pop’ adını takarken, bu ilk ürün yüz binin üzerinde sattı ve sanatçıya ikinci albümü yapabilme olanağı doğdu ![]() 1994 tarihli Gelir misin Benimle ve sonrasında Konak, değer erozyonuna uğrayan pop piyasasının kurallarına uzak durarak çalışmayı tercih etti ![]() ![]() ![]() Caz, samba, flamenko, rock gibi formlarla halk ezgilerini birleştirme deneylerine devam ederken, bunları uzun yıllar çalıştığı barlarda halkla paylaşma olanağı buldu ve olumlu tepkiler aldı ![]() 2000 tarihli Şimal Rüzgarı adlı albümde, Ben Seni Sevdiğimi adlı parçayı Yeşim Dönüş Işın’la İngilizce-Türkçe seslendirerek arayışlarına bir yenisini daha kattı ![]() ![]() 2003 albümü Maranda’ya İspanyolca parça koyarak deneylere devam eden Volkan Konak, Anadolu Pop/Rock’ın dev isimlerinden Cem Karaca’ya saygı albümü Mutlaka Yavrum’da (2005) Kavga parçasını son derece başarılı yorumlayarak bir kez daha övgüyü hak etti… Son olarak 2006 yazında Mora adlı albümü yayımladı Konak ![]() ALBÜM: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntıdır |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() VoLKAN KONAK kimdir-VoLKAN KONAK hayatı,biyografisi![]() VoLKAN KONAK kimdir-VoLKAN KONAK hayatı,biyografisi 1967 yılında Trabzon'un Maçka ilçesinde doğdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Askerlik görevini tamamladıktan sonra hemen üçüncü albümü "Volkanik Parçalar"ın çalışmasına başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2000 yılında "Şimal Rüzgarı" adlı albümünü DMC'den çıkararak dinleyicilerine ulaştırdı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|