Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyoğrafisi, erdemci, erdemcinin, fatih, hayatı, kimdir

Fatih Erdemci Kimdir?,Fatih Erdemci'nin hayatı,Fatih Erdemci'nin Biyoğrafisi

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Fatih Erdemci Kimdir?,Fatih Erdemci'nin hayatı,Fatih Erdemci'nin Biyoğrafisi

Fatih Erdemci 1970'de İstanbul'da doğdu

İlk ve orta öğrenimini yine İstanbul'da tamamladı1990 yılında girdiği Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Bölümünden 1998 yılında mezun oldu

Küçük bir çocukken müzik düşünmeye,lise yıllarında ise akustik gitar çalmaya başladıVe bu yıllarda bir çok gece kulubünde sahne çalışmaları yaptı

1998'de çıkan "9 da 9" adlı albümde yer alan pop-rock tarzındaki "Ben Ölmeden Önce" isimli parçasıyla müzik otoritelerinin dikkatini çekmeyi başardı

Müzik dünyasında büyük ilgi gören parçaya Ömer Faruk Sorak yönetmenliğinde,başarılı ışık oyunlarının kullanıldığı bir klip çekildi

Bu klipte en az parça kadar ilgi gördü ve Fatih Erdemci sözü ve müziği kendisine ait olan bu parçası ile televizyon ve radyoların listelerinde üst sıralarda yer almayı başardı

Bir parçasıyla 1998 yılında çok büyük bir başarıya imza atan Fatih Erdemci, daha sonra da 10 parçadan oluşan "Yaşamak Zor" adlı solo albümü ile sevenleriyle buluştu

Tamamının söz ve müziği kendisine ait olan albümün süpervizörlüğünü ; Tansel Doğanay yaptı

Albümünün ilk klibi ise Hakan Yonat yönetmenliğinde "Suçum Değil" adlı parçaya çekilmiştir

Fatih Erdemci şarkı sözleri/ Fatih Erdemci şarkıları-şarkı sözleri

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com