|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
45lik, akın, davut, ferhat, güloğlunun, kayıtları, plak, samsunlu, sırrı |
![]() |
Samsunlu Ferhat Akın - 45'lik plak kayıtları ve Davut Güloğlu'nun sırrı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Samsunlu Ferhat Akın - 45'lik plak kayıtları ve Davut Güloğlu'nun sırrı1965-1966 döneminde samsunlu Ferhat Akın'dan Plak kayıtları gerçekleri anlatıryor (Söz - Müzik: Ferhat Akın) Davut Güloğlu (Karadenizin Ricky Martin'i) iddaa ettiği gibi eserleri kendisinin yazmadığı ortaya çıktı besteler samsunlu Ferhat Akın diye bir sanatcıya ayitmiş Ferhat Akın’ı tanıyalım: kendisi 1944 yılında çarşambada doğmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca Davut Güloğlunun izinsiz olarak nurcanım adlı kasetinde okuduğu Ferhat Akının Çarşamba beyleri bestesinin kayıdı da mevcut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konuyla alakalı haberi Hürriyet Gazetesinden okuyabilirsiniz Hürriyet bestelerin bazılarını youtube'den samsunlu Ferhat Akın diye arayarak dinleyebilirsiniz ![]() ![]() ![]() Ferhat Akın - Çarşamba Beyleri YouTube - Ferhat Akın - Çarşamba beyleri Ferhat Akın - Alem havası - Ben atımı nallatırım YouTube - Ferhat Akın - Alemler - ben atımı nallatırım ![]() Ferhat Akın - Annem YouTube - Ferhat Akın - Annem Ferhat Akın - Maksiye bak Maksiye YouTube - Ferhat Akın - maksiye bak maksiye ![]() Ferhat Akın - Beni yılan gibi soktu YouTube - Ferhat Akın - beni yılan gibi soktu ![]() Ferhat Akın - Hayat Yelkeni (Aşık olmayan sürünmez) YouTube - Ferhat Akın Hayat Yelkeni Aşık olmayan Sürünmez Ferhat Akın - Karadeniz güzeli - Buradan bir kız kaçtı gördün mü YouTube - Ferhat Akın - Karadeniz Güzeli - buradan bir kız kaçtı gördünmü ![]() Ferhat Akın - Yıldız YouTube - Ferhat Akın - Yıldız ![]() Ferhat Akın - Alem Havası - Öğle ile ikindi arası YouTube - Ferhat Akın - Alem Havası - Öğle ile ikindi arası ![]() Ferhat Akın - Metelik YouTube - Ferhat Akın - Metelik ![]() Ferhat Akın - Unuttun mu zalim beni YouTube - Ferhat Akın - Unuttun mu zalim beni ![]() Ferhat Akın - Çarşamba sallaması - Semaver YouTube - Ferhat Akın - Çarşamba sallaması - Semaver ![]() Ferhat Akın - Çarşamba Dedikleri YouTube - Ferhat Akın - Çarşamba dedikleri ![]() Ferhat Akın - Seveni sevene vermiyor Dünya YouTube - Ferhat Akın - Seveni sevene vermeyen Dünya ![]() Ferhat Akın – Gurbet Ocağı YouTube - Ferhat Akın - Gurbet Ocağı ![]() Ferhat Akın – Çarşambayı sel aldı YouTube - Ferhat Akın - Çarşambayı sel aldı ![]() Ferhat Akın – Sevemedim sevdi eller YouTube - Ferhat Akın - Sevemedim sevdi eller ![]() Ferhat Akın – Peşime düştü gelinler kızlar YouTube - Ferhat Akın Peşime düştü gelinler kızlar Ferhat Akın – Hanım Gelin YouTube - Ferhat Akın - Hanım Gelin ![]() |
![]() |
![]() |
|