![]() |
elveda hayat |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() elveda hayatölümle dans ettiğinizi anladığınız anlardan biridir doktorunuz ağzından yavaşça dökülür kelimeler asla inanamazsınız gayet sağlıklısınızdır kendinizce!ama bazen sabahları işe bile gidemezsiniz uykunun ağırlığından saatlerce yatakta ölümle dans edersiniz ;çünkü en sevdiğimdir dans etmek ve bir gün sabah kalkamıyacağımı düşünürüm bir gün işe arkadaşlarımın önünde yere yığılıcam belki, belki dans ederken gerçekten ölüm kollarına alıcak beni belki hayatın sıcak kucağında soğumaya başlıyacağım belkide sokakta yürüken bilmediğim bir yoldan bilmediğim başka bir yola geçeceğim ![]() çok koşucam sevdiklerime her gün daha içten gülecedğim n'olursa olsun kendimi hastahanenin soguk duvarlarında yavaş yavaş gömicem ölürsem eğer bir veda mektubum olmayacak kimseye ![]() ![]() ![]() habersizce gelen ağrılar,şaşırtır ben ne zaman bu hastalığa yakalandım dersiniz,sinsice zayıf zamanıızı kollamıştır çünki, denize düşen dalgaya sarılır misali kim ne derse ona inanır ou yaparsınız çünki umut dünyası, otlardan ilaçlardan hatta kendiniz kandırmaktan bile medet umarsınız,ama hep içinizde bir şüphe vardır, hani kan davalısı olan biri gibi şimdi nereden çıkacak hangi köşede karşılaşacağız,acaba arkamdan benimi takip ediyor,hep tereddüt içerisinde ve artık dünyanın hiçbirşeyi size zevk vermez,hayatın tadıda yoktur sadece eğleniyormuşun gibi yaparak dostların üzülmesini istemiyorsun ![]() bir an ölümü hissttiğimde serin bir rüzgarların esmesini svdiklerimin gülümseyen yüzlerini görerek acısız ağrısız ve korkusuzca hayata elveda demeyi ne kadarçok isterim, ve keşke bazen ruhende olsada geri dönüp sevdiğim insanları tekrar görmek,ruhende olsa yanlarında olabilmek,çocukların mezuniyetini doğum günlerindeki partilerini sevinçlerini,düğünlerini askerliklerini yani mutlu anlarını görmek ne kadar isterdim ![]() ve acı son ve hüzün elveda hayat, |
![]() |
![]() |
|