Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gazeticinin, hayatı

bir gazeticinin hayatı

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

bir gazeticinin hayatı

Ankara koyu bir sis içinde,uzun yol yolcuları beklemede ilk ışıklar yandı yanacak
Herkesin içini sessiz ve telaşlı bir his kaplamakta,bu anlamsız içi karamsarlığına
Hüseyin ve annesi Ankara'nın fakir bir semtinde bir gece konduda yaşamaktadırlar,Hüseyin bir gazetede haber muhabirliği yapmaktadır sabah yine herzamanki saatte kalkar annesi kahvaltısını hazırlamıştır
Hüseyin kahvaltısını yapar annesinin elini öper ve işe gitmek için çıkar evden
Gazeteye vardıgında saat daha sabahın 09 udur
herkes suskun sanki kötü birşeyler olmuş yada kapıdan biri girip kötü bir haber verecekmiş gibi sessizce bekliyor
zaman öğle saatlerini gösterdiğinde bir tekefon gelir,bir ceza evinde mahkumlar
direnişe geçmiş
gazete müdürü en iyi muhabirleri oraya göndermek ister çünkü bu çok önemli bir haberdir onlar için ama Hüseyin kendi gitmek ister ve ısrar eder müdürün bütün çabaları yetersiz kalır
Tamam o halde der ama seninle Deniz'de gelsin der Deniz Hüseyin'in en yakın arkadaşıdır aynı zamanda,Hüseyin sevinçle tamam der ve apar topar çıkarlar gazeteden
Olay yerine geldiklerinde oldukça hareketli anlar yaşanmaktadır ceza evi görevlileri ve mahkumlar arasında bir arbede yaşanır mahkumlar birkac güvenlik görevlisini rehin almış,şartlarını bildirmek isterler devlet yetkililerine
Hüseyin haberi daha yakından takip etmek için bir yolunu bulur ceza evinin içine girer,Deniz bu olayı farketmemiştir bile
sonunda direniş bastırılır ve bir çok yaralı,gözaltı olur bu gözaltılar arasında HÜSEYİN de vardır
Deniz arar sorar ama Hüseyin'den bir haber alamayınca gazeteye geri döner
Herkes Hüseyin'i sorar ama Deniz göremediğini söyler
Akşama kadar beklerler hüseyinden bir haber çıkmaz bütün karakolları hastaneleri ararlar ama kimse herhangi bir bilgi vermez
Deniz gece geç saatlerde Hüseyine bakmak için evlerine gider Hüseyinin annesi kapıyı açıp Deniz'i görünce karşısında içinden birşeyler kopar rengi sapsarı kesilir,Deniz Hüseyin evdemi makbule teyze diye sorar Makbule hanım yok evladım gelmedi ben seni o sandım ne oldu haberlerde gördüm kötü şeyler olmuş sizde ordamıydınız diye sorar
Deniz evet makbule teyze ordaydık,Hüseyin'le gitmiştik ama ben onu göremedim heryere baktık yok nereye gitmiş olabilir??
çaresizce beklemeye başlarlar ama herhangi bir haber alamazlar
Aradan bir kaç gün geçer gazeteye bir telefon gelir şahsın o gezetede çalışıp çalışmadığını sorarlar evet burda çalışıyor derler karakola gelemelri için çağırırlar gazete müdürünü
Karakola vardıklarında Hüseyinin o gün gözaltına alındığını ve mahkumlardan biri sandıklarını söylerler (halbuki Huseyin'in gazeteci kimliği üzerindedir) sorgu esnasında yere düşüp kafasını masaya vurduğunu ve beyinkanaması geçirdiğini hastaneye kaldırdıklarını ama bütün çabalara rağmen kurtarılamadığıını söylerler
Cenazeyi almak için hastaneye giderler adli tıp raporunda makdulun vücudunun birçok yerinde ve kafasında darp izine rastalndığı tespit edilmiştir
Ama bu doğrultudaki bir rapor asla yakınlarının eline geçmez

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com