![]() |
Küçük Ali |
![]() |
![]() |
#1 |
asyaland
|
Küçük Aliküçük ali Küçük Ali okula basladigindan beri her gün ögretmeni Aysel hanima gidip, - "Örtmenim beni yanlis sinifa koydunuz, benim yerim birinci sinif degil, ablam üçüncü sinifta ama ben en az onun kadar akilliyim, hiç olmazsa beni üçüncü sinifaalin" diye sikayet edermis ![]() gün Ali'yi kaptigi gibi okul müdürüne çikmis ve olayi anlatmis ![]() -"Peki" demis, "Bu çocugu bir imtihan edelim, yeri üçüncü sinifsa o sinifa koyalim" ve baslamis sorgulamaya, - Iki kere iki? - Ali hemen"Dört" demis, -"Sekiz kere dokuz?" Ali hemen -"Yetmis iki" demis, -"Kaç mevsim var?" Ali hemen -"Dört" demis ![]() Bu sirada Aysel hocada -"Müsaade ederseniz bir kaç soruda ben sorayim" demis ve sormus: -"Söyle bakalim Ali, ineklerde dört tane ama bende iki tane var, bu nedir?" Ali hemen -"Ayak" demis, Aysel hoca sormus -"Peki senin pantolonunda olupta benim pantolonumda olmayan sey nedir?" Ali hemen yanitlamis -"Cep" ![]() Bunun üzerine Aysel hoca dönmüs müdüre, -"Uçe koyalim hocam" diyecekken Müdür, Aysel hocanin sözünü kesmis, -"Hocam, bu çocugu üçe degil besinci sinifa koyalim, zira son iki suale ben dogru cevap veremedim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
pesimistt
|
![]() çok güselmiş yaa :))
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|