06-23-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Susma Sevdiğim
Susma Sevdiğim
Konuş sevdiğim,göğsüne yaslanıp,yüreğinin sesini dinlemek istiyorum Susma ben sessizliği sevmem Söyle içinde yatan tüm gizemi Dudaklarından dökülsün en umutlu şarkılar Ya da masallar anlat bana Daha önce hiç dinlemediğim,dağların ardında kalmış gizli kahramanların öykülerini anlat Saatlerce oturur,dinlerim ben Sen yeter ki hiç susma 
Konuş sevdiğim,ellerine bakıp pamuk tarlalarını hatırlamak istiyorum Beyazlığı yumuşaklığı ellerimde hissettir Gözlerimi kapatıp uyanmayayım hiç Herşey ellerin kadar duru olsun,bulutlar ellerine konsun,getirsinler seni bana Yağmurlarla göç edelim Konuştukça bulutlar çoğalsın ellerinde hiç susma 
Konuş sevdiğim,saçlarına dokunup rüzgarı yüzümde hissetmeliyim Söylediğin şarkıları rüzgarlarla yolla,saatlerce dinlerim Saçların parmaklarımın arasından kayarken yıldızları tutmak ve her bir yıldızdan seni dileyip milyonlarca seni bir kerede sarmak istiyorum Rüzgarlar şarkılarını bana getirecek hiç susma 
Konuş sevdiğim,sil gözlerindeki buğuyu Gözyaşlarını bana ver Sen ağlamayı sevmezsin Ağlarsan yağmurlar yağmaz Gözlerine bakmalıyım Yaprak yeşili hışırdayan,deniz mavisi dalgalanan,kömür karası kokan gözlerin ağlamasın,hiç susma 
Konuş sevdiğim,susma n’olur Ben sende yaşamak istiyorum Sende hayat bulmak varken beni yalnız bırakma Ben yalnızlığı hiç sevmem,sensizliği sevmediğim gibi Zaman seninleyken akıp gitsin Yüreğine eşlik ederken saniyeleri bile yaşamalıyım Yüreğinle yol almak istiyorum Seni sevmek büyülü bir duygu Seni severken büyülü bir değnek dokunuyor yüreğime,sen yeter ki hiç susma…
|
|
|